Mate skúsenosti s montérkami Strauss?

Prosím Vás viete mi poradiť či sú tieto montérky naozaj kvalitne? https://maky.store/produkt/strauss-mo...
Odpovedať
Jednoznačne! Môj muž ich fasoval v práci v Rakúsku. Aj syn má také montérky trakove.
Odpovedať
...tu v DE snáď robktníci ani iné nenosia,a o bundách Straus ani nehovorím.
Odpovedať
su, tiez ich nosim
Odpovedať
To uz cenovo nemas daleko od Snikers
Odpovedať
@ecuk a sú odolnejšie ako bežné montérky?
Odpovedať
@palo18 zvažujem že by som zainvestoval aj do snickers ale cenový rozdiel tam predsa len je
Odpovedať
@zyko111 určite sú odolnejšie, muž ich ma už niekoľko rokov
Odpovedať
Ľudia ďakujem za vašu pomoc 🙂 Dnes som si ich objednal 🙂 a som zvedavý aké tie montérky nakoniec budú. Ak by mal niekto záujem môžem potom napísať svoje názor a skúsenosť s montérkami.
Odpovedať
@zyko111 môj názor?teraz tí mladí letia na tento montérky.podla mňa na prácu sú nekvalitné..spúšťa vreciek ktoré odstavajú a zavádzajú,latkovina hrubá ,krikľavé doplnky ako pre smetiarov, či cestárov,cena neprimerana.....no ale móda je móda...dnes nie je majster ten kto vie robiť,ale ten čo vyzerá ako model...a má rakúske montérky..
Odpovedať
jasne, zaregistroval sa vcera, akoze sa pyta a nezabudol oznamit, ze si objednal... obchod bez identifikacnych udajov, ziadne sidlo, no nech sa paci.
Odpovedať
Profilova fotka
Dať 80 eur za montérky ? A ešte z 65% polyesterom, veď to môže hrýzť. Preboha načo také drahé ? Kupujem si overené CXS LUXY ROBIN ,sú 100 percentne bavlnené ,a známy mi ich predáva po 15 eur.
Odpovedať
Preco predrazene monterky? Mam odskusane monterky z lidla a vydrzia viac ako tie za 30€ len spodok. Z lidla vydrzia rok a viac od ziadnych neocakavam. Svoj ucel splnili😉
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
preboha, veď to sú sviatočné džínsy z Tuzexu (špeciálny obchod so zahraničným tovarom kde sa platilo v cudzej mene zamenenej za bony) a Vy ich nosíte do roboty?
Odpovedať
Profilova fotka
@profistavbari Aj tie Lídlácké poznám .Chcel som si ich tiež kúpiť, ale aj tie sú z vysokým obsahom umelých vlákien 65 percent .Verím že sú pevnejšie ale mňa proste z toho svrbí pokožka z tých umelín .Pracujem 12 hodinových smenách a potrebujem proste pohodlnú bavlnu, Stačilo na vojne , spomienka na silonové bundokošele...brrr.
Odpovedať
@roman_droppa pán je gurmán 😉
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
najlepšie montérky čo som za roky praxe mal na sebe ! V nemecku som ich nosil 8 rokov a neviem si už ani predstaviť iné. Človek už podvedome vie v ktorom vrecku čo má a ak ide niekam v "civile" tak má niekedy problém 🙂 Sedia dobre (pozor na rozdiel vo veľkosti v jednom čísle pri rôznych modeloch) a hlavne sa netrhajú medzi nohami, keď pracujete na rebríku (čo všetky tie slovenské, chrovátske a iné-nie lacné monterky bohužiaľ nezvládajú).
Odpovedať
Tie monterky sú fajn, ale sú kus drahšie, ale zas kvalitovo dosť dobré. Ale pokial hladáš nejaku lacnejšiu alternatíu, tak my sme si aj do práce aj domov kupovali z https://www.bortex.sk/sk/monterkove-s... a nemôžem si ich tiež vynachváliť 🙂 Za mna pomer cena/kvalita je velmi super
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?