Dá sa klincovačkou nabíjať napr. drevený obklad priamo na normálnu murovanú stenu?

Keď vidím tie zahraničné videá ako im to lahko a hlavne rýchlo ide...len sa obávam, že oni to dávajú na sadrokarton alebo nieco podobné. Tak sa chcem poradit, nemám s tým skúsenosť.
Odpovedať
Profilova fotka
dnes v case internatu.., by si mal viac po...googlovat, lebo tvoja otazka nema zmysel......... - drevo si uz niekde videl davat priamo na normalnu..., murovanu stenu....??? - aj klinec si uz zabijal priamo do normalnej.., mur. steny.......??? - ak nie, teda ak si este nikdy nemal kladivo a klinec v ruke.., tak to radsej nerob........ to nem dobre dopadnut.. odpovedz si na tie otazky.., a ak len jedna z odpovedi bude nie, tak nalep radsej drevennu tapetu na stenu namiestko klincovania... inak........, kukni si este raz tie zahranicne videa..., lebo klinec ani v sadroaktrone nem bude trimac... drz sa radsej porekadla.., aj ked niekomu je rady.., to neznamena ze mu je pomoci......... :)
Odpovedať
Ak aj nahodou natlkaju ten obklad do sadrokartonu, tak za tym sadrosom je s najvacsou pravdepodobnostou nosny dreveny tram (alebo aspon latka) Nebud lenivy ani drzgros a sprav to poriadne. Na stenu dreveny rost, poriadne uchyteny do muriva hmozdinkami alebo aspon mamutom nalepeny a na neho davaj dreveny obklad. Uz zavisi od teba ci ho das seriozne na sponky do drazky alebo len surovo pritlcies cez pierko. Ale v druhom pripade by som si dobre natrenovala to filmove natlkanie klincovackou, lebo trosku sa zabudnes sa, a pierko bude v prd*li :-p Este sa da aj priamo na mur obklad pripevnit, ak je ten mur pekne rovny. Nalepit mamutom. Ale zas pri tom nebudes taka amerikanska movie-star s klincovackou. Ale ako utecha mozno postaci aj aplikacna pistol na mamuta. (a mamuta si vyber toho spravneho, co rychlo tuhne, aby si kazdu latu nemusel drzat ako hluchy dvere kym zatvrdne)
Odpovedať
No vsetci mudry. Ano da sa. Ano su klincovacky aj do betonu. ALE neni su to obycajne veci a su mega drahe.
Odpovedať
Profilova fotka
Amici postavia drevenu kostru domu a videl som ako sa na to klincuje SDK no zvacsa sa cely skelet olatkuje a tak sa nastreluje a aj nasledne listy atd. Klincovacka do betonu je mega silna vies si predstavit ako to krasne rozbije dosku na triesky. Mysli na to ze drevo a stena nejsu kamosi kvoli vlhkosti co stena udrziava preto sa dava ten rost at1 vzduchova medzera at2 rovina sa da dosiahnut 100percentna
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?