Váš názor na kvalitu práce

Rada by som počula Váš názor na odvedenù prácu. Možno som iba náročná, ale proste sa mi to zdá ošmejdené. Človek, ktorý robil obklad a obmurovanie vane aj geberitu za to dostal cca 900 euro. Keď k nám prišiel začal kritizovať ako je dom vymurovaný, ako je omietnutý...všetky firmy čo sme mali poohováral s tým, že jeho robota je 100%ná. V čase začatia obkladania mali omietky dva mesiace a anhydrid mesiac (manžel lepil v dome dlažbu po dvoch týždňoch od zaliatia a je v poriadku). Obklad pánovi majstrovi do rána skoro všetok opadal. Povedal, že dom je nenormálne vlhký, to preto. Dom sme presušili a obkladať sa začalo o 5 týždňov. Ľudia tohto pána denne dali s vypätìm všetkých sìl cca 12 obkladačiek. Do rána boli skoro všetky duté. Divné bolo, že keď sme chytili obkladačku lepidlo nepadalo po kusoch, ale vysypalo sa ako piesok. Otec im poradil, že.to nemajù keď to stvrdne v kýbli znova riediť vodou, ale zarobiť novè. Pomohlo to, nakoniec po 2 týždňoch kùpeľka uzrela svetlo sveta. Dve kachličky na vani proste neurobili, už na to nemali nervy, že nech si dorobìme sami :-). Silikòn pri vani nedali, že to je zbytočné, sj tak splesnivie. Lenže kachličky nie sù rovnako rezané tak čo iné tam máme dať? Okolo vane dali lištu, že miesto silikònu. Ale lišta má 4mm medzeru, tak je tam na nič a neviem ako to zachrániť...
Odpovedať
Ani 5 korún by som im nedal za robotu hnus kks.To uz neni normálne ako sa každý hra na majstrov.Takto odfláknuť robotu
Odpovedať
@barca1983 to je čo za fušerinu ??
Odpovedať
@barca1983 ak mas zmluvu daj ho na sud a vypytat si spat vsetky prachy spojene s tou fuserinou....a poradim...pritlacit na neho..taky ludia si nezasluzia aby sa s nimi nilo zaobchadzalo...
Odpovedať
Ak pride pan obkladac a bude na vsetko len nadavat ako je to zle a krive tak ho treba hned poslat prec. Ak to aj tak krive je tak sa s tym musi popasovat tak aby dobre bolo a zato si vypytat odmenu na ktorej sa popredu dohodnete. 900€ za takuto pracu v okrese BA moze byt celkom dobra cena (za full servis), no treba povedat aj kolko m2 obkladu bolo robenych.
Odpovedať
tak toto by som ja nerozdýchala. Také orezané zubaté obkladačky museli vybrať a dať nové. Podla tohto su tí naši pani majstri. Ja by som ho dala na sud za nahradu škody.
Odpovedať
A tie listy popri vani no tak to je asi nejaká novinka to som ešte nevidel obklad ma pekne licovat zvarovno vane.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme si obkladali s manzelom kupelnu sami (on ucitel, ja uctovnicka)... robili sme to prvykrat a mame to urobene lepsie.... tym chcem povedat, ze tvoje otazky su zbytocne a treba to s dotycnym "majstrom" riesit stylom vratit peniaze a nahradit skodu.... jeho by som uz do domu nepustila
Odpovedať
no nemam slov osekat a nanovo lebo toto je ciste babractvvo slusne povedane
Odpovedať
@bausut75 no a to boli ešte na mňa urazenì
Odpovedať
@janetbla no to je firma, ktorá robì akože všetko a ako som pìsala, majiteľ mi všetko okritizoval v dome
Odpovedať
@pluvko zmluvu nemám iba maily. Robili nám aj elektrinu a SDK. SDK je krivý a robili ho 6 týždňov. Elektrinu nedorobili, musela som zohnať iných. Zapojili od začiatku septembra polovicu zásuviek a polovicu ističov
Odpovedať
@pietro83 cena za meter bola 18 plus materiál
Odpovedať
Článok sa načítava...
@bausut75 presne aj ja som sa tým lištám čudovala, je mi do plaču
Odpovedať
@bialica vzali sme mu kľùče a hľadáme na dorábku elektriny inèho. Ale s kùpeľkou neviem čo, zase osekať v novostavbe?
Odpovedať
Profilova fotka
presne tak @bialica , my sme si tiez obkladali s manzelom sami 2 kupelne a dlazbu v celom dome, tiez sme to robili prvykrat, ale mame to ovela ovela krajsie lepsie. dokonca manzel robil aj jolly hrany. totalna fusarina :-( pytaj si peniaze naspat.
Odpovedať
@barca1983 určite reklamovať vykonané práce..mali ste uzatvorenú zmluvu, alebo objednávku, doklad o tom, že Vám to budú robiť, robili ?
Odpovedať
@barca1983 a preco ste ich volali do kupelne ked odflakli a nedorobili to ste taky bohaty a naivny
Odpovedať
Oni to asi este nikdy nerobili :-o :-o :-o mali ste na nich aj referencie? Najlepšie asi osekat a dat nanovo. Zas tak tazko to dole nepôjde... aby to neskôr neslo dole nepredvidane. Strach a hroza. Žiadna snaha o akú takú kvalitu.
Odpovedať
Panebože, som úplne zhrozená. Vy ste za toto fakt zaplatili? Za nedokončenú prácu? A tie lišty okolo vane, to nebola skrytá kamera??? =-) Veď to ste museli už po 1-2 dňoch vidieť, že to chlapci nevedia a budú problémy. Už vtedy ste ich mali stopnúť a poslať radšej domov. Nepríjemné, ale nejde o život a dá sa to napraviť, len budete mať s tým teraz ďalšie starosti a náklady :-( Prajem pevné nervy.
Odpovedať
Cize dodrbali Vam SDK, nedorobili elektro ale vy ste dufali, ze obklady maju v malicku? Nuz, ciastocne si za tu katastrofu mozete sami.
Odpovedať
@kejsix robili všetko naraz
Odpovedať
@yasna ešte majù nezaplatených 1100 euro, z toho to dám opraviť a o to menej dostanù
Odpovedať
@worker_falcon v podstate sa ozvali cez dopytovač, pôvodne na elektrinu, budili dobrý dojem tak sme dali viac roboty, potom to islo dolu vodou
Odpovedať
@majsterdreva bola dohodnutá elektrina, sdk a dve kùpeľky. Robili to priebežne naraz. Druhù našťastie nie, to som im vzala keď som videla tù hrôzu. Druhù kùpeľku urobila partia o polovicu lacnejšie a o 1000% kvalitnejšie
Odpovedať
@janetbla mám iba maily a cenovù ponuku
Odpovedať
@barca1983 Nerozumiem, preco ste ich nestopli. Robili u vas tyzdne, to ste nevideli, ze su to fuseri? Bojite sa poslat do prdele ludi, ktorym platite? Nedokazem to pochopit. Hento keby mi za peniaze dorobili v kupelni, ucili by sa podpisovat lavackou.
Odpovedať
@barca1983 dajte si to prerobit tie love vam uz nik nevrati draha skusenost nabudúce budte prezieravejsi na odbornikov
Odpovedať
@barca1983 Už im NIČ neplaťte! Za nedokončenú, zbabranú prácu určite nie. Nebojte sa im postaviť. Pán majiteľ firmy by si takto urobil aj vlastnú kúpeľňu??? Mimochodom, zaujíma ma názov firmy x-)
Odpovedať
Hotova katastrofa!!! To akoze maju odvahu za toto pytat peniaze? Ved sfusovali vsetko, co sa da... Dala by som si to nanovo prerobit inym majstrom a tejto firme by som dala vsetko k nahrade sudnou cestou. Vsetko si dokladne pofotte,mail.komunikaciu si odlozte,moze sa vam to zist. A este by som im urobila aj "ohromnu reklamu" vsade po nete ]-( Nech sa ich ini vyvaruju.
Odpovedať
@yasna Esworker, Peter Necpal
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?