Unidach system s.r.o. - skúsenosti

Profilova fotka
Dobrý deň všetkým, chel by som vedieť či niekto z vás má skúsenosti s firmou Unidach system s.r.o. z Liptovského Mikuláša?
Odpovedať
Profilova fotka
nikto?
Odpovedať
Dobrý deň. Kúpil som krytinu + doplnky, nemal som žiadny problém. Konateľ firmy aj pokrýva, tak mi to spravil, len som musel čakať v poradovníku. Ináč všetko OK.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
My sme boli objednat krytinu priamo v predajni unidach system v Liptovskom Mikulasi. Maju tam velmi vela vzoriek vo vsetkych farbach. Objednavka a dodanie tovaru prebehlo uplne v pohode, len samotna dodavka bola v dvoch castiach. V nasom pripade to bolo vsetko v jeden den a platba prevodom. Strechu sme si mali robit svojpomocne no nakoniec sme sa rozhodli ze aj montaz prenechame firme ktora nam dodala tovar. Je pravda ze majitel aj pokryva no nepokryval nam on z obchodnych a casovych dovodov a tak nam odporucil jednu z jeho partií. strecha 230m2 sedlova urobena za 4 dni. Celkovo velka spokojnost, odporucam.
Odpovedať
V unidach system sme objednavali plech na garaz v ruzomberku, termin dodania bol 10 pracovných dní čo aj dodrzali. Platba bola pri dodaní tovaru ktorý nám zaslali gratis. Slusny dojem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Pred 4 dnami objednana krytina + doplnky, dnes dovozene na stavbu ! Perfektne profesionalne jednanie a celkom siroky vyber... Ja mozem urcite odporucat..
Odpovedať
Umelo mi navýšili počet m2, potom akože dodali tovar, ktorý bol na rozmer strechy, ale po mojom skutočnom prepočte plochy a celkového krytia - a rozmerov pásov, to bol rozdiel ccá 18,5 m2 menej, ale ja som zaplatila tie pôvodné m2 čo boli na tzv. cenovej ponuke, ktorá bola písaná len rukou, po požiadavke o faktúru a záruku nastali komplikácie dodali len tzv. dodací list.., mala som mať ,že vraj plech s Fínska, potom mi volali, že je problém s farbou a navrhujú iného výrobcu , pričom u iného predajcu na SR tam problém nemali, nakoniec som zistila, že asi mali problém sa vmestiť do ponúknutej ceny za plech, celkovo som sa sama popálila pri kúpe plechovej krytiny a mala som to kúpiť u oficiálneho predajcu a nie u priekupcu..
Odpovedať
Pozdravujem uzivatela "unidach", v prvom rade Vam uctivo odporucim vziat rozum do hrsti a pri spineni konkurencie ho aj trosku vyuzit. Preco? Pretoze Vasa "skusenost" je nielen ze nerealna, ale aj znacne zle premyslena. Spolocnost UniDACH SYSTEM sidli v Liptovskom Mikulasi, cize aby ste dostali CP pisanu rukou, museli by ste sa zastavit u nas osobne, co sa urcite NESTALO. Navyse cenove ponuky vytlacame pre zákazníka na predajni, resp. zasielame e-mailom. CP nevystavujeme pisanim pismom. Akoby sme mi mohli vediet rozmery Vasej strechy? Bud ste ich poslala.. alebo sme ich boli merat? Kde v Martine? To bohuzial nie, urcite sme u Vas mi neboli . A preco by ste potvrdzovali objednavku, ktora je umelo navysena? To cele znie ako zle vymysleny pribeh .. Produkty spolocnosti Ruukki predavame len tento rok... A teraz pride dalsie prekvapenie: Do Martina sme nepredali ani 1m2 krytiny.. Sme radi aj za taketo referencie. Utvrdzuju nas, ze nasu pracu robime dobre a preto musi konkurencia pouzivat nekale sposoby konkurencneho boja. S uctov
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?