Tomas Hlavica Firma Krupi Podvodnik

Klasicky podvodnik zoberie zalohu na material a zmizne. Nemyslel som si ze ked vystavi prijmovy doklad a mam fotokopiu je OP ze je niekto taky sprosty ale ocividne je.
Odpovedať
Profilova fotka
@lubiee nuz treba davat pozor a overit si ci nema podlznosti, inak je riziko vysoke. On ma podla finstat momentalne dlh v socialke cez 3500€ .
Odpovedať
@majkoj Ano ma ale je to zivnostnik ruci celym majetkom a vsetko bolo pred svedkami a ako vravim mam aj jeho OP kopiu a popisany prijmovy blok pokial to bol pokus a podvod tak nie velmi sikovny. Uvidim ako sa zatvari ked mu po obci rozvesiam vyzvu k uhradeniu pohladavky v 50 tich vytlackoch. Krcma Kostol zastavka autobusu obchod bude zabava.
Odpovedať
Profilova fotka
@lubiee no neviem. v dnesnej dobe este niekto dava dopredu zalohu za material? ja som bol vzdy doodnuty tak, ze material najprv doviezli na dom, a tam som im to vykesoval..ci to uz boli omietky, elektrika, zateplenie... cokolkev..ale urcite nie dopredu dat niekomu peniaze do ruky... seriozny zivnostnik s tym nema problem..
Odpovedať
Profilova fotka
Ja si tiez beriem zalohu na material a nikto s tym nema problem a nikoho som nepodviedol no bez zalohy to zo svojich vyrobit nedokazem lebo co zarobim miniem :-)
Odpovedať
Je to smutné, ale stáva sa. Podľa toho koľko ti dlží zváž podanie žaloby. Právnik ti to za 200 EUR spíše, aby to bolo reálne vymožiteľné. Možno príde k rozumu.
Odpovedať
Profilova fotka
@lubiee len aby nejaky majetk mal... To vesanie plagatov si odloz na po tom, co zlyha pravnicke riesenie, lebo tym mozes zhorsit svoju poziciu pri rieseni tohoto problemu. Ale ja to vidim biedne http://www.podvodnici.net/tomas-hlavi...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?