Stavebniny www.lacnestavanie.sk

Pozdravujem vsetkych! Len by so sa Vas chcel spytat, ci ma niekto skusenosti s tymito stavebninami. Vyzeraju, ze tam maju dobre zlavy na vela stavebneho materialu. Kupoval niekto nieco cez nich? Podelte sa o vase skusenosti. dakujem
Odpovedať
Kupoval som odtial Porfix tvarnice a strop, a skridlu mediteran. Bez problemov, komunikacia, dodavka. Nemal som ziadne vyhrady. Platil som dopredu na fakturu.
Odpovedať
@addo77 Velmi Vam dakujem. to som chcel pocut. Zda sa Vam ze aj ceny su tam lepsie??
Odpovedať
Neviem zalezi ako si viete kde vybavit zlavu, pre mna zrejme ano, na porfixe /ten som tam kupoval pred 2 rokmi/ mali vtedy este lepsiu akciu tak som nevahal a dopredu som to objednal. Najskor som sa obaval ako to bude, predsalen je to cez net a posielat ja neviem 4 tis. € niekam neni len tak. Dopadlo to dobre :) Skridlu som objednaval minuly rok - pobehal som vsetky stavebniny tuto na okoli, dokonca som bol aj v polsku. A nakoniec mali najlepsiu cenu tieto stavebniny. Uz som mal istotu v nakupe tak som to zobral od nich. Dokonca som to objednal dopredu ked mali akciu (co ale maju asi stale )a dal som si to doviest az o nejake 4 mesiace.
Odpovedať
ja som odtial mala asi poklop na kanal a museli sme ho vrátit sice komplikovane ale uspesne...
Odpovedať
Profilova fotka
teraz akcia lunik 9. ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?