Stavebná firma STAVINTEL - skúsenosti

Profilova fotka
Stavebná firma STAVINTEL- skúsenosti niekto?🙂
Odpovedať
Veľmi zla. p.Vislay ma namotal na cenu výstavby predbežného návrhu, kde bol o cca 20% lacnejší ako konkurencia. Seriózne spracoval návrh rozpočtu, dokonca som si bol pozrieť aj ich výstavbu a rozprával som sa so stavebníkom - všetko OK, tak som sa rozhodol pre ich projektanta, dal spracovať projekt ako podklad k stavebnému povoleniu. Už počas spracovania projektu sa prestal ozývať, ale keďže projekt sme chceli tak ci tak, nechali sme ho dokončiť ich projektantovi (tu môžem povedať maximálna spokojnost - p.Ziacik). Od toho času som na každý telefonát dostal len odpoveď že je odcestovaný, potom sa ozve atď. Dodnes sa neozval, výstavbu sme začali s inou firmou a možno aj dobre, lebo s momentálnou firmou sme maximálne spokojný.
Odpovedať
Profilova fotka
@pernlubo hmmmm Ano projektant je výborný ....a s akou firmou stávate? Ich cenová ponuka bola prijateľná ?:)
Odpovedať
Staviam s f. Stav-Zat. Prijatelna neviem ci je spravne slovo. Nepatrila k najlacnejsim ale rozumne mi navrhla urcite zmeny na ktorych som bez zmeny kvality ziskal presne to iste ( zmena krovu z tesarskeho na väznikovy, z pohladu zatazenie mensie zakladove pasy, uzsie mury atd.) vsetky ostatne firmy spacovali rozpocet podla vykazu vymer. Nehovorim ze je to zle, ale profesionalny stavbar by sa mohol zamysliet a poradit. Ideme teraz do faze holodom tak dufam ze to bude ok. Kde staviate vy, my v Ivanke pri Dunaji.
Odpovedať
Profilova fotka
Puchov - Podhorie
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam prave velmi dobre referencie od ľudí co immomentáne stavaju dom
Odpovedať
@xenapena a isto je to tá istá firma? Veď stavintel je združenie živnostníkovov čo stavia domy tu v P.B. a okolí. Že by šli až do BA? Neviem, neviem, len si to vyjasnite... skúsenosti s nimi nemám, staviame svojpomocne.
Odpovedať
Profilova fotka
Ano Stavintel stavia v okoli PU a PB....ludia si chvália ze p.V chodí často na stavby kontrolovat chlapov,ze stavba nema časové zdržanie ,ze vsetko stíhajú na cas...ak zisti on alebo aj investor nejaky nedostatok do 7 dni je odstránený ...toto mi písalo viac ľudí co sa medzi sebou nepoznajú
Odpovedať
Ja som len napísal svoju skúsenosť. Moja stavba mala by pre nich referenčná v okolí BA, keďže už v poblizku stavali ale do BA sa nevedeli dostať. Ja budem len rad ak vám to s nimi pôjde v pohode. Skúste sa p.Vislaya opýtať prečo nakoniec nechcel postaviť stavbu v Ivánke pri Dunaji. On už bude vedieť, som zvedavý čo vám povie.
Odpovedať
Profilova fotka
@pernlubo ano,Dakujem aj za vas príspevok ....mozno sa chceli sústrediť na Považie ked je tu stavebny boom, maju tu svoju " zakladnu" a lahsie osobne dohliadne na okolite stavby...to je moj názor
Odpovedať
@xenapena Ahoj, myslim ze to nie je argument, ze sa sustredi len na Povazie. Ja mam podobnu skusenost s p. V., nieco take ako popisoval pernlubo. Dom staviam v blizkom okoli Trencina. S p. V sme boli uz dohodnutí, ze ideme do toho spolocne. Takisto rozpocet, prehliadka zhotovenych domov, atd. Ako malo prist k samotnemu podpisu zmluvy, tak sa to cele zastavilo a nevedel som preco. Zaciatok prac sme mali dohodnuty na zaciatok jula 2016, 2 tyzdne predtym prestal dvihat telefon a reagovat na maily. Priatelka volala z ineho cisla, tak ten uz zodvihol. Tak a zacal sa vykrucat, ze moj dom je dost narocny, ze taky typ domu nestaval, ze zakladovu dosku na polystyrene nerobil, pultovu strechu nevedia urobit a museli by volat externeho dodavatela, atd. Pritom pri cenovej kalkulacii taketo veci nespomenul. Nevedel som teda, ci mal v tom case zohnanu inu pracu, na ktorej mohol viac zarobit, alebo co sa vlastne stalo. Nakoniec projekt domu mi prisiel vratit p. Ziacik., p. V. sa ani neunuval sa mi pozriet do oci. Je v poriadku, ked niekto povie, ze sa na taku stavbu neciti, ze ma nejake pochybnosti, ci to zvladne atd. Ale je uplne neseriozne, ze ma 2 mesiace zavadzal a natahoval. Musel som potom vlastne nanovo hladat firmu, ktora mi dom postavi, takze som bol v sklze 3 mesiace. Ak si date postavit dom z ich ponuky, tak mozno je to OK. Ja som mal individualny projekt a v tomto pripade danu firmu ja osobne neodporucam.
Odpovedať
Profilova fotka
@jurkoboss tak to bolo voči Váma naozaj nefér a hlavne neprofesionálne ako sa zachoval, ano ja mám dom z ich ponuky projektov a dostávam sa do fázy , kedy u Vás daná firma zlyhala....každú chvíľu bude SP a potom by sa malo začať.....
Odpovedať
@xenapena staviate nakoniec s nimi? Uvažujeme nad nimi tak neviem.....
Odpovedať
Článok sa načítava...
@xenapena my sme s ním mali dohodnuté stretnutie. cestovali sme desiatky kilometrov. po ceste volal, že sa posunulo stretnutie s iným klientom, tak sa to naše o max 15 min posunie. to nám nevadilo. no p. Vislaya sme sa nedopátrali, nedvíhal telefón, nereagoval na správu, v kancelárii zhasnuté, krúžili sme tam ešte hodinu, či sa neobjaví. Radšej ruky preč od takých, čo nekomunikujú už od začiatku.
Odpovedať
@xenapena stavali ste nakoniec cez Stavintel? Tiež nad nimi uvažujem a chceme stavať v Streženiciach
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý den. Nám stavia Stavintel a mozem tuto firmu len odporucit. Sme v štádiu holodom a dali sme si dom urobiť na kľúč. Projekt som mal svoj, a ani s tým nebol žiadny problem. Mám aj fotoblog, ktory je aktualny. A co sa tyka ceny, vsetko prebieha tak ako sme sa dohodli-žiadne navyšovanie.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Potvrdzujeme tú istú skúsenosť - zatajovanie p. Vislaya - bohužiaľ vo fáze stavby - tiež nedodržanie projektu, statického posudku, svojvoľné nahradenie materiálov, nedodržanie termínu. Vznikli nám vďaka ich konaniu značné finančné škody aj z toho dôvodu, že stavbu nebola dokončená v termíne a my sme brali na stavbu pôžičku. Komunikácia aj jeho ďalších zamestnancov bola za čiarou, v podstate, ste pre nich jeden nezaujímavý projekt, iba číslo, žiadny klient - nepáči sa ti, môžeš ísť. Málo odborných skúseností, žiadna snaha hľadať riešenia, ľahšie je povedať, že neviem, ako vykonať. Na základe našich skúseností, neverím vyššie uvedeným kladným odpovediam - môžu vyplývať len z prílišnej dôvery vo firmu a nedostatočnej kontroly. Pod omietkou a sadrokartónom už nevidíte, čo tam skutočne máte, či Vám dali materiál, ktorý aj bol v ponuke a ktorý ste si zaplatili.
Odpovedať
@tula1344 A kde ste snimi stavali aj mi sme chceli ale na koniec na robil niekto druhy
Odpovedať
okres Nové mesto nad Váhom
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
nejaké nové recenzie?
Odpovedať
@1bubko2 nám aktuálne stavaju a maximálna spokojnosť
Odpovedať
Profilova fotka
@1bubko2 aj nám stavajú, zatiaľ sme spokojní 🙂
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
my sme s nimi stavali stavali 8-11/2021 hrubú stavbu a spokojnosť, ústretovosť!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
Po troch rokoch od nastavovania nonstop reklamácie,vytopená kuchyňa, podlaha kuchyňa, izba susediaca so sprchovým kútom- tu komplet zničený nabytok na mieru,fasáda poddašia prerábaná, vonkajšie dlažby chodníkov vyspádované k domu, zle osadená čistička OV - namiesto kruhu je ovál a rozpdajúci sa plot
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?