Stavba na kluc

Ake mate skusenosti s firmami z okolia KE a PO pri stavbe domu na kluc? Poprosim vlastne skusenosti,nie kontakty na firmy. Iste spolocnosti ma uz kontaktovsli, ale chcem poznat skusenosti z realneho zivota.
Odpovedať
Profilova fotka
Mne robila dom na kluc firma, co stavia aj v KE aj v PO a som velmi spokojny.
Odpovedať
@p_e_t_r_o_s ktora to bola firma? Mali ste vlastny stavebny dozor,alebo ste sa v plnom rozsahu spoliehali na nich. My neplanujeme davat peniaze vopred az po vykonsnej praci. Aku mate s tymto skusenost?
Odpovedať
Profilova fotka
Stavba domu je taka komplexna zalezitost, ze sa nemoze stat, ze clovek bude spokojny so vsetkym. Neexistuje. Je tam take mnozstvo rozmanitych remesiel a technologickych rieseni, ze jedna firma to zrejme nevie celkom spravit vo vlastnej rezii. Clovek by musel byt neustale pritomny, aby pocas prace rozhodoval o veciach, ktore sa castokrat vyskytnu. Lenze ked pracujes, ako ja, toto nestihas a aj ked mas stavebny dozor, ktory si vyberies, nebudes spokojna. Ked to bude navyse nejka rodina, bude to este horsie (je tazke komunikovat nespokojnost blizkej osobe). Pri vybere firmy sme mali lahku ulohu, pretoze sme byvali v Humennom a tam tych firiem nie je az tak vela. Stavala nam f REINTER, ktora stavia domy aj v KE, PO a okoli a maju skusenosti aj s velkym stavbami (napr supermarkety). Ale ved si pozri ich stranku. Nechcem im tu robit reklamu, ale boli vzdy seriozny, maju vlastne stroje a robia tam prijemni ludia. Ber to ako jednu pozitivnu referenciu. A odpoved na tvoju otazku: nemali sme vlastny stavebny dozor.
Odpovedať
Profilova fotka
@martina08 nikto ti nebude stavat bez toho aby si mu dal zalohu.......
Odpovedať
Vdaka.pozriem aj tu firmu.Mame presne ten problem.Manzel racuje mimo KE,ja tiez som zamestnana,takze si nemozme dovolit stravit cele dni na stavbe. Pre mimms: uz mam kontakty na firmy,ktore vyfakturuju a potom inkasuju.Nevidim dovod brat peniaze vopred za nieco,co nrurobili.Tebe davaju v praci vyplatu dopredu? Je to ten isty princip.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?