Skúsenosti s firmou Ventani Trnava

chcú 70% zálohu za produkty,je to OK? a záruka len 3 roky, s tým, že pokiaľ chceme dlhšiu záruku ,treba si priplatiť....je to normálne?
Odpovedať
@rebeca2 Mozem tuto firmu odporucit. Nam dodali a namontovali vsetky exterierove okna a dvere vo vysokej kvalite za rozumnu cenu a v dohodnutom termine. Ak by som kupoval okna este raz, opat by som ich bral od nich.
Odpovedať
@luko0068 ďakujem, takže sa nemusím báť tej vysokej zálohy a pod....aké okná ste od nich brali,prosím
Odpovedať
@rebeca2 Ja by som neverila už nikomu,po našej stavbe naozaj nikomu :-/ tomu pánovi,možno sa nič nestalo,možno ani inému ale zrovna vám sa stat može,... a 70%???To si nemyslím,že je v poriadku.... maximálne čo som sa stretla je 50% a nie 70% ved to im rovno zaplat všetko :-| nie,nie toto by som už neriskla.... nikdy.Moj názor.... |-| Sú toho plné noviny a plné televízie.,,,, a tento pán je tu registrovaný zrovna dnes a zrovna sem pridal jeden príspevok,... žeby reklama?:-/
Odpovedať
@rebeca2 My máme od nich okná. skvelá spolupráca
Odpovedať
@kerym a platili ste takúto vysokú zálohu? máte plast,či hliník?
Odpovedať
@rebeca2 My sme brali okná v januári 2012- teda objednali, dohoda bola na marec 2012.presne v dohodnutý den , presne v case ako povedali prisli, urobili a odišli. Potrebovali sme po ukončení stavby pred nasťahovaním ponastavovať okná nanovo a žiadny problém. Menili sme počas objednávky okná, všetko sa dalo, až pokiaľ sa nezačali vyrábať. na čo nás dopredu upozornili. Záloha bola 45, alebo 50%, viac určite nie, presne sa nepamätám a teraz sa mi nechce hladať v archíve. ;-) Máme plastové okná.
Odpovedať
Ja som si tiez daval ponuku od tejto firmy a bohuzial vysla zo vsetkych najdrahsie. Recenzie su velmi dobre na tuto firmu aj moji znami su s nimi velmi spokojni ale s cenou to prehnali... Ponuka bola na SCHUCO Corona si82
Odpovedať
tak ktorá fi.má tento profil za prijateľnú ponuku, ja už som s tými oknami v koncoch, ešte čakám na alplast NR, ešte nejaká, s ktorou máte skúsenosti ,bola by som veľmi vďačná za každé odporúčanie a vlastnú skúsenosť
Odpovedať
Na schuco som mal ponuky od firmy ventani a alplast. (Alplast bol podstatne lacnejsi). Este je tu firam ramicon.sk ale neviem ci neposuvaju ponuku k fi. ventani.
Odpovedať
@metodej84 díky a vy máte nakoniec tento profil? od koho?
Odpovedať
@rebeca2 Rozhodol som sa pre Rehau geneo od jednej firmy z TT bo v cene za schuco som mal aj HS portal.
Odpovedať
@rebeca2 samotne okna sme uz riesili v inej teme, takze tu sa este vyjadrim k tej zalohe. Ja som platil vopred plnych 100% ceny, za co mi dodavatel dal este dodatocnu zlavu 3% z ceny. Viem, ze som isiel do rizika, pretoze som predtym s nimi nemal ziadne skusenosti. Ale po niekolkych sedeniach s panom Vicianom som uz nemal pochybnosti a isiel som do toho. Ako uz spominal @metodej84 tiez u mna patrili medzi drahsich dodavatelov (aj ked suverenne nie najdrahsich), napriek tomu som si ich vybral a vybral by som si ich opat. Fandim takymto rodinnym firmam. Nikoho nenahovaram, ale o dobru skusenost sa rad podelim.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Tiež máme okná od fy Ventani z Trnavy. Super firma, super výrobky, super servis. Nemenil by som. To že poskytujú záruku tri roky by som skôr videl ako seriózny prístup, 5-10 ročným zárukám by som skôr neveril. Ak firma zajtra zmizne z trhu, tak a sľúbila záruku 10 rokov, tak by ma celkom zaujímalo kto to potom vyrieši :) Myslím, že za príplatok je u nich možná aj vyššia záruka. Ale neviem už koľko to bolo. Vysoké záruky su iba marketingové ťahy. Zálohu sme platili 70% taktiež. Celkom štandardná výška zálohy čo som sa na stavbe stretol.
Odpovedať
takže máme okná od fi.Ventani a musím povedať, že som veľmi spokojná, máme hliník, takže cena trochu vyššia,ale dalo sa dohodnúť, úžasný prístup, odvedená precízna a čistá práca montérov okien, ktorí si každé jedno okno na záver s nami prešli, či nie je poškodené,al.doškriabané, jedno sa našlo, okamžite zabezpečená výmena, a dokonca nám vymenili aj svetlík na dverách- s manželom sme na seba kukali,že prečo? vraj guličky medzi sklami, no my sme si to vôbec nevšimli a napriek tomu boli takí zlatí a sami to vymenili....to si vážim...takže určite odporúčam a takiež chválim milý a ochotný prístup p.Viciana, zlatý človek:-)...plánujeme od nich kúpiť aj žalúzie:-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
rada by som obnovila túto tému. Rozhodujeme sa pre Ventani TT. Tiež dali najdrahšiu ponuku, ale majú výborné referencie a aj ich prístup k podnikaniu mi je sympaticky. Čo hovoríte tí, ktorý už ich máte nejaký čas? spokojnosť?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@chrvacka Ahoj... ako ste sa napokon rozhodli? Hľadám dodávateľa na drevo-hliník, alebo len hliník. Ďakujem za akékoľvek info. Martina
Odpovedať
@martinamartina2 ahoj. nakoniec sme sa rozhodli pre Alplast Nitra, ten istý profil, čo sme mali vybratý aj vo Ventani. boli lacnejsi
Odpovedať
@chrvacka Ďakujem :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
pridavam sa k spokojnym zakaznikom. Vsetko prebehlo vynikajuco. Komunikacia, terminy, zameranie, vyroba a montaz vsetko presne tak ako bolo dohodnute, terminy dodrzane.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?