Skúsenosti s firmou Andrej Poláček Drevus - Stupava

Dobry den, mate niekto skusenosti s uvedenou firmou. Uvazujeme nad vyrobou kuchyne, tak by som poziadala o referencie. dakujem!
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
moja mamina má od neho vstavané skrine, manželskú posteľ a posuvné dvere robí kvalitnú prácu no malý problém bol s dobou dodania, ale bližšie info ti neviem povedať na čom to viazlo.
Odpovedať
dakujem za info, mozes mi viac napisat do ip?
Odpovedať
jaaaaaj prepac, este raz som si to precitala po tebe...a nevies zistit viac ohladne doby dodania? kde bol problem?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Varujem všetkých potencionálnych zákazníkov ktorí si chcú objednať výrobky u firmy DREVUS - Andrej Poláček !!! konkrétne v našom prípade meškal s dodaním výrobkov cca. 3 mesiace !!! Ak máte predsa len nato nervy , tak podpíšte len profesionálne vyhotovenú zmluvu s ním, nie len objednávky , ktoré Vám dá podpísať. Zo zásady platte všetky čiastky len na účet firmy, nie v hotovosti ! Nereagoval ani na nami riadne podanú reklamáciu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Dobry den. Vsetci pozor na pana Polačka z firmy Drevus. Na vstavanus skrinu sme cakali 5 mesiacov a sme sa nedockali. Slubil ze bude do 2 mesiacov a na dodacom liste je 3 mesiace. Stale vravel ze na dalsi tyzden a uz to je 5mesiacova nic. A nechce ani vratit peniaze. Podal som na neho trestne oznamenie na policii ale ani na to nereagoval tak uvidime ako to dopadne. Takze pozor. Nebrat od neho ani stolcek!!!!
Odpovedať
Ako moze niekto v dnesnej dobe takto podnikat???
Odpovedať
@selik dobry den. Prosim kontaktujte ma. Mam s panom Polackom rovnake skusenosti. Mohli by sme zvolit spolocny postup. Mozme si zavolat?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@cooko @selik ahojte ...tak ako ste dopadli ? My sme si bohuzial o ňom nic nezistili a tiez uz iba cakame. Monetalne sa vyhovara na to ze nemal stolarov 5 tyzdnou v praci lebo boli chory . Podla mna nema ziadnych stolarov.
Odpovedať
Poslal nam peniaze spat. Treba ho stale obtazovat stale mu volat. Pozitivne vybavenie prajem.
Odpovedať
@selik @originalx @cooko @martines @boba82 https://finstat.sk/konkurzy-restruktu...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
V žiadnom pripade nedoporučujem tuto firmu. Pán Polacek zdvíha telefón len ked sa to jemu hodí, pripadne vobec, stale len sľubuje, ze uz na dalsi tyzden to bude, stale sa vyhovára, na jedného zamestnanca, ze iba on je schopný nieco urobiť a takto nas uz ťahá za nos pekne dlho, od objednavky uz ubehlo neskutočných 11 mesiacov. Zatial nam dodal len 1/4 nábytku na zvysok stale čakám, zvysok peňazí za zálohu nechce vrátiť lebo údajne ma uz materiál :o))) Udajne uz to ma aj prichystané na montáž ale vzdy, ked sa dohodnem na termin montáže, tak den pred tym alebo aj v ten den vola, ze nema koho poslať, potom sľúbi, ze sa urcite ozve este v ten den, co samozrejme nedodrží. Takéto jednaníe so zákazníkom presahuje vsetky medze slušného podnikania.
Odpovedať
Pán Poláček sa snaží pôsobiť dojmom seriózného a skúseného stolára. Je presvedčivý. Žiaľ, tiež som mu naletela. Minulý rok 15.8. 2017 prevzal zálohu vo výške 800 eur a odvtedy čakám, vyvolávam, píšem sms, všetko márne. Nedvíha telefón, ak ak náhodou na 10-tý krát zdvihne, má plné ústa výhovoriek, fantáziu má teda riadnu, prečo ešte práca nie je hotová. Ťahá ma takto za nos 7 mesiacov. Okrem toho, že cena zárubne sa mi zdala neprimerane vysoká... Tak som si tu jeho firmu trochu preklepla. Adresu si udáva Cementárenska 15, Stupava. Tam ho však nenájdete. Má tam len schránku. Jeho "firma" je ukrytá vo Vysokej pri Morave, kde som na ňu len náhodou naďabila. Je to stará budova s názvom AUTOOPRAVA oproti Zdravotnému stredisku . Ani náznak po názve firmy DREVUS, ako sa prezentuje na Zmluve. Otvoril mi rusky hovoriaci mužík, ktorý samozrejme nič nevedel, asi ani u koho robí. Má ich pán Poláček už vycvičených, sú to dvaja ukrajinskí mužíci, tváriaci sa veľmi prostoducho. A keď som videla tú "dielňu"!!!!! Toto nazýva podnikaním??? Že mu nie je hanba!!! Je to už pán v rokoch, nehanbí sa pred svojimi deťmi, takto okrádať ľudí? Idem na neho tento týždeň podať Trestné oznámenie. Aj som mu to sms-kou oznámila. Nereaguje. Asi mu je to fuk. Zrejme je na to zvyknutý.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Potrebujem len drevenú slepú zárubňou pri vstupe do obývačky, prípadne vešiakovú drevenú zostavu k vstupným dverám. Mám rustikálne zariadenú obývačku spojenú s kuchyňou. Treba to vidieť. Ak robíte s drevom, ozvite sa prosím. 0905375660.
Odpovedať
@petap5 @niejemitojedno mozeme sa spojit na to trestne oznamenie.....
Odpovedať
@pacho74 Dobry den, som dalsi zaujemca o trestne oznamenie na pana Polacka .Uz ste ho podali?Pan Polacek mi drzi peniaze uz rok a pol...
Odpovedať
@mil137 nie lebo rozmyslam ci potom vobec nejake peniaze uvidime
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Prečo si prosím Vás myslíte, že jedného dňa pán Poláček vstane a povie si, že dnes vráti všetky peniaze, ktoré ľuďom dlhuje. Proste keď Vám dlhuje peniaze a nechce Vám ich vrátiť, tak to treba jednoznačne riešiť s políciou a s právnikmi. Keď príde na políciu viac ľudí s tým istým podaním, tak to pomôže aj samotnej polícii pri práci. A posledná vec - prečo to riešite len s pánom Poláčkom? On predsa nie je konateľom firmy R.P.Drevus, s.r.o. Treba to riešiť aj s konateľom firmy, s právnikmi a s políciou, podľa mňa.
Odpovedať
@pacho74 @niejemitojedno @petap5 Dobrý deň, mne je "pán" Poláček takisto dlžný peniaze za zálohu... Máme s ním ťahanice už vyše 2 rokov. Ako ste postúpili s tou žalobou na polícii?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Dobrý deň, trestné oznámenie bude účinné, ak sa spojíme viacerí a podáme trestne oznámenie spoločne. Bavil som sa o tom s právnikom a pýtal som sa aj na polícii. Rád to celé zorganizujem, potrebujem len, aby sa nás našlo viac, ktorým p. Poláčekdlhuje peniaze. Ozvite sa mi prosím cez súkromnú správu. Chcel by som ísť na políciu čím skôr.
Odpovedať
@zakaznikdusan21 dobry den, podali ste uz trestne oznamenie?
Odpovedať
Chcel by som čo najskôr. Inak dvere, ktoré sme objednali u p. Poláčka a nevedeli sme sa ich dočkať, nám už urobil iný stolár. Cena bola nižšia ako nám dal p. Poláček a tento stolár od nás nechcel ani žiadnu zálohu. Proste prišiel s hotovými dverami, namontoval ich, my sme mu zaplatili a bolo.
Odpovedať
@zakaznikdusan21 napisal som spravu
Odpovedať
odpisane vsetkym cez sukromnu spravu :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Zdravim, ak nielomu pan Polacek dlzi peniaze a chcete to riesit, napiste mi prosim spravu. Tiez mi dlzi. Trestne oznamenie je k nicomu, nevieme preukazat jeho zamer nevratit peniaze. Advokatsku vyzvu si neprevezme. Sud je na dlho a nieco stoji. No su vymahacske firmy, ktore ale riesia az pohladavky od 2000eur vyssie. Takze ak by sme sa viaceri spojili, vieme to riesit. Dakujem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
zdravim, podal uz niekto na toho cloveka trestne oznamenie? -ak ano, s akym vysledkom? -mne robil pred par rokmi okna. urobil ich a s kvalitou som celkom OK, ale termin dodania nedodrzal, musel som x-krat urgovat. potom som si zas u neho nieco objednal, vediac, ze to nebude jednoduche, ale podari sa to. Cakam ale uz vyse roka, termin stale posuva, vyhovara sa, tyzdne nedviha telefon. Uz ma to prestalo s nim bavit ozvite sa, vdaka,
Odpovedať
@modam ako na tom s riesenim problemov s p. Polackom ste?
Odpovedať
@zakaznikdusan21 ako na tom s tym trestnym oznamenim ste? -mam podobny problem
Odpovedať
@mhe7 odpisane cez sukromnu spravu
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?