Skúsenosti s firmou Allstav group s.r.o. z Banskej Bystrice

Profilova fotka
Zdravím všetkých. Chcem vás poprosiť, kto máte skúsenosti s firmou Allstav group s.r.o., robia okná, dvere. Z našej strany nespokojnosť veľká. V novembri sme objednávali okná na celý dom a dodanie malo byť 4 týždne. Vraj nemali sklá na vchodové dvere, tak že prídu v prvej polovici januára. celý január prešiel No a samozrejme opäť nejaké výhovorky... No a včera mal byť konečne ten veľký deň D. Mali prísť okolo obeda, že zavolajú. Keď nevolali, skúsili sme my. Bolo nám povedané, že vyrážajú z Nitry zo skladu, že sa ozvú. Znova tie ich rozprávky... No a keď nevolali o 15. hod. sme im volali opäť. To už pre istotu ani nezdvihli telefón, len nám poslali správu, že žiaľ, okná nebudú... No a nemáme ani okná ani peniaze. Aké máte prosím skúsenosti vy?
Odpovedať
Dobry vecer..zlozita firma..neseriozni ludia. Firma je v konkurze.Ak Vas problem stale trva skuste sa obrati na firmu bau1.SK. opat tebn isty styl ...bilbordy ..reklama..ved zase niekto naleti. Ak ste z regionu odpiste..pokusim sa pomoct..pre ostatnych...na meno bresnan - ova, si davajte velky pozor !!!!!!!!!!!!!!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
@xato obraciam sa na vas s prosbou o akekolvek informacie o michalovi breznanovi firma ALL-STAV s.r.o. a firma ALLSTAV GROUP s.r.o. , mame s nim podobne skusenosti ako DENIVA..dlzi nam peniaze, bezi uz exekucia z ktorej si evidentne nic nerobi, kedze nic nema...chodi vysmiaty s rodinkou po dovolenkach a po vyletoch za peniaze dovercivych ludi..zvazujeme podat trestne ozamenie, keby nas bolo viac bolo by to super..ak mate niekto podobne skusenosti, ozvite sa prosim, dakujem
Odpovedať
@deniva @xato obraciam sa na vas s prosbou o akekolvek informacie o michalovi breznanovi firma ALL-STAV s.r.o. a firma ALLSTAV GROUP s.r.o. , mame s nim podobne skusenosti ako DENIVA..dlzi nam peniaze, bezi uz exekucia z ktorej si evidentne nic nerobi, kedze nic nema...chodi vysmiaty s rodinkou po dovolenkach a po vyletoch za peniaze dovercivych ludi..zvazujeme podat trestne ozamenie, keby nas bolo viac bolo by to super..ak mate niekto podobne skusenosti, ozvite sa prosim, dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@dolcevita9 my sme to riešili tiež trestným oznámením, ale ešte pred rokom. Vtedy ešte firma fungovala. A nám to pomohlo, peniaze nám vrátili všetky. Ale ako viem, už asi nefungujú. teda nie pod týmto názvom.
Odpovedať
Profilova fotka
@dolcevita9 v tom čase som tiež premýšľala, že keby nás bolo viac...keby sme o niekom vedeli. V podstate aj preto som to riešila práve tu.
Odpovedať
a vysledok, ako ste dopadli ?? vratil peniaze, alebo dodal to co mal??
Odpovedať
@deniva viem, ze podnika na vsetky strany firmu ma na zenu, na otca ( tiez exekucia ) a svoju uz druhu tiez s dlhmi...my od neho vymahame ako od fyzicej osoby, tak firma nie je az taka podstatna...ale dakujem za informaciu, dobre vediet kazdu informaciu...napamatate si asi v akom case to bolo, datum?? zatial dakujem pekne
Odpovedať
Profilova fotka
@dolcevita9 okná mal dodať 21.2. 2014. Viem, že sme mu tam dali nejaký termín na vrátenie peňazí, asi týždeň. Ale to vám už neviem presne povedať. Ten však nedodržal, tak sme hneď podali trestné oznámenie. Potom, ako ho kontaktovali z polície, nam v ten deň vrátil všetky peniaze.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?