Rekonštrukcia šindlovej strechy

Hľadám šikovnú firmu ma rekonštrukciu 15-ročnej šindlovej strechy. Ide o demontáž šindla a záklopu, nové latovanie a fólia a samozrejme nová strešná krytina /asi Bramac/+ríny. Strecha má cca 200 m štvroc., Trnava a okolie. Prosím ponúknite spolu s orient.cenou. Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@bambi1211 nebolo by jednoduchšie nabiť laty a položiť škridlu?
Odpovedať
Nie, určite sa chceme šindla zbaviť, lebo sa nám to sype a chceme aj znížiť hmotnosť novej strechy, aby sme ju zbytočne nepreťažovali
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som tiež ten šindeľ nedával dole. Ja by som skôr (po odbornej konzultácii so strechármi) ten šindeľ nechal prebiť latami (tým by sa vlastne fixoval!) a na to by som dal nejakú sakra peknučkú a sakra ľahučkú krytinu - napr. plech, keď sa už bojíte tej hmotnosti. A bude to lacnejšie a aj lepšie z hľadiska izolácie... Vznikol by tam vlastne "sendvič". Teraz je tooooooľko skvelých plechov... Stačí vybrať. :-D
Odpovedať
@bambi1211 je jednodukšie na šindel nabyt laty a novu krytinu. Aký tvar ma strecha ? daj nejake fotky, treba vidiettvar, podkrovie je obytne? zateplene? alebo ? viem ti to nacenit a aj zrealizovat, určite je nutná obhliadka ;-)
Odpovedať
@bambi1211 ten šindel nevber ako zátaž ale skor ako dalšiu vrstvu izolácie ;-)
Odpovedať
A krovova konstrukcia je dimenzovana na betonovu krytinu (ked tam bol teraz lahky sindel)?
Odpovedať
Ale ano, krov je dosť silný, bol určite pred tými 15 rokmi robený na klasickú škridlu, /pozeral nám to aj majster tesár/ len asi z dôvodu estetického? /asi, ale bola to chyba/, tam bol šindel. Určite, je pevný na klasickú krytinu a do plechov ani ničoho podobného by sme už ísť nechceli, len klasika škridla. Už chceme mať so strechou pokoj :)
Odpovedať
Ešte k tomu podkroviu, je obývateľné, zateplené izoláciou a obložené sadrokartónom, sú tam 2 vikiere, skúsim nafotiť
Odpovedať
@bambi1211 nafot to pošli mi to, adresu mas v mojom profile, maš tam aj stranku v katalogu si možes vybrat krytinu, masš tam aj čislo, dohodneme sa aj na realizacii ;-)
Odpovedať
@stanica @bambi1211 obhliadka bude určite nevyhnutnááá
Odpovedať
@benders Ešte som sa chcela spýtať vy robíte so strešnou krytinou Benders? Lebo nám ju jeden známy odporúčal, ale myslím že tu na Slovensku nie je taká známa a rozšírená, čo mi viete o nej povedať?
Odpovedať
@bambi1211 ANO , naša firma dovaža strešnu krytinu benders aj predava a pokladá, je dost kvalitná a lacnejšia ako bramac, robíme s nou 2 roky, zakazníci a naši pokryvači vám ju odporučia, treba sa príst pozriet na firmu , zoberiem vás do auta a prejdem naše realizácie ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@benders poslala som na e-mail firmy nejake plany strechy, tak ak by sa dala cenova ponuka bola by som velmi rada :)
Odpovedať
@bambi1211 ahoj , áno dnes sati nato pozriem, a zavolam ti ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?