Referencie na firmu Dominium Invest - krasnydom.sk

Dobrý deň Prosím o info máte skúsenosti so stavebou firmou http://krasnydom.sk/ Dominium Invest,s.r.o ? Našiel som aj info že pred určitým obdobím boli vedený aj pod doménou landbis.sk ktorá je aktuálne presmerovaná na už spomínanú doménu http://krasnydom.sk/. Budem rád za každý postreh.
Odpovedať
Ja som s nimi nestaval,ale nacenovali mi. Neviem povedat kvalitu. Tu ich pozna jeden clen idom alebo tak sa vola jemu stavali. Podla dozora ktory mu to dozoroval ich musel dozor dost smerovat a nieco aj ucit,no to bolo pred par rokmi. Vypytaj si aspon 5 cisel na referencie od nich a volaj. Najimaju si jednu partiu na stavby,myslim ze je aj tu...su to viac obchdonici ako stavbari (majitelia)...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Stavali sme s nimi rodinny dom v Obci Bahon a to tak ze sa s nimi viac menej pozname. mysleli sme si naivne ze bude tomu zodpovedat aj kvalita co sa ale nestalo. nastastie sme s nimi stavali len hrubu stavbu. dom sice stoji ale bolo tam obrovske mnozstvo nedostatkov: - dodany nekvalitny ytong, poobijany, odhalili sme pre zaliatim stropu nedostatocne armovanie, malo zeleza, zle spravene vence, v zmluve aj cenovej ponuke su sice specifikovane ceny ale ked im nieco nesedelo hned pytali peniaze. V jednoduchosti, ak by som mal s nimi stavat znova urcite to nespravim. resp mozno ano ale musel by som mat stavebny dozor ktory by ich doslova nonstop kontroloval co je pre nas nerealne. tak asi tak...
Odpovedať
Mna tiez tato firma zaujala co sa tyka vystavby naseho domu, chceme firmu na postavenie holodomu v BA a mali sme stretnutie s Dominium (p. Stankovicom,) kde na nas posobil ze je v obraze a ze to bude dobre ,ze si neberu vela roboty a potom to ma dopad na kvalitu a teraz ked citam toto tak som mierne zaskocena ,.... Ano na pracu rozne profesia si najimaju zivnostnikov ci firmy. napr hrubu stavbu partiu od Galanty ( ako vravel ) ale ze su s nimi spokojny a tak. ako citam bolo by mi treba popozerat sa po dakom dobrom stavebnom dozore na nich ak by sme teda cez nich sli, mate po ruke dakeho odskusaneho operujuceho v BA Ono este uvidime na co nam to nacenia, ale je dost mozne ze ta cena bude zaujimava, nakolko vravel ze niektore veci sa budu dat riesit lepsiu cenou, ze niektore veci on plati na ruku a tak tam nebude pridavat dph. @ topsprezent1, ako napokon stavate cez nich ? ci cez koho ?
Odpovedať
@lg007 Ahoj taktiež sme boli na stretnutí s konateľom firmy ale pre rôzne indície a taktiež po preverení pár informácii, ktoré sme dostali od danej firmy sme sa rozhodli s danou firmou nespolupracovať. Každopádne ako prvé si pýtaj referencie a obvolaj si ľudí komu stavali pre serióznu firmu by to nemal byť problém poskytnúť tieto referencie Prever si informácie, ktoré si sa dozvedela na stretnutí či sú pravdivé A jedna táka všeobecná rada určite si nevyberaj stavebnú firmu len podla ceny Aktuálne sa nám dokončuje projekt a statika teda čakáme na výkaz výmer , firmu ešte nemáme vybratú.
Odpovedať
nam stavali. A urcite by som si minimalne ten dozor zaobstaral.
Odpovedať
To aj mame v plane, ak mate dakto po ruke daky odskusany , ktory je v BA tak poprosim kontakt. @joxe vy ste nemali stavebny dozor ? a ked stavali bolo take zle ako sa pisalo ? dozor isto pomoze, ale ci az tak ze to bude OK, ked tu pisete viacery ze tam problem , onen problem, no zacinam mat divny pocit a to som este nebola pozret rozostavanu stavbu co mi spomenul @ topsprezent1, ja som bola aj na stretnuti s inou firmou http://eco-domov.sk/kontakt/ ty na mna posobili velmi seriozne a ano nexceme to riesit stylom najlepsia cena vyhrava, no zda sa mi ze ste presli tym co u nas, teda ze vyberate , zaujala ma ta tvoja zmienka ze po prevereni info sa vam tato firma zdala nedostacujuca a teda ze ste sa pre nu nerozhodli, co bolo take hlavne ?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
dakujem za reakcie, no vela na zvazovanie, ale ono celkovo toto je riadna supa najst daco co bude dobre aj kvalita aj cena je asi ako haldat ihlu v kope sena ... no bude to este zaujimave ale tak ci tak stavebny ci technicky dozor isto budeme mat !
Odpovedať
@topsprezent1 @lg007 Fuha tolko hluposti pokope v diskusii som davno nevidel. :) Cez kontakt v banke overena bonita? Este to tu zverejnis? :) No nebudem riesit, ale nechvalil by som sa tym. Radsej popisem moju skusenost, ktora sa zaklada na pravde a pocas vystavby som si dokonca viedol blog o stavbe. Link kludne poslem pre tych co google neposlucha. V roku 2011 sme s rodinkou kupili pozemok a hladali stavebnu firmu co stavia na kluc. Neslo nam az tak o cenu ako o kvalitu a dobru komunikaciu. Kedze pozemok sme riesili cez p.Ivancika (majitel Dominium Invest), tak sme vedeli, ze komunikacia s nim bola dobra. Ich spolonost kupila obrovsky pozemok a vybudovali najprv dve ulice a potom na nich stavali domy. 3 domy postavili futbalistom, jeden p.Stankovic postavil pre svoju dceru a tusim este min. dva dalsie okrem naseho na predaj. Takze o skusenostiach z tejto oblasti nebolo pochyb. Dohodli sme sa, ze nam postavia komplet stavbu na kluc. Na kluc s chodnikmi, plotom, upravou pozemku...proste fakt ze na komplet. Zmluvu nechali uplne nas a nemali ani problem s tym ze sa neplatili ziadne zalohy! ZIADNE. Preto si myslim, ze ak by myli nejaky finacny problem, tak toto by nam nepreslo. Stavba sa rozdelila tusim na 4, alebo 5 etap a po kontrole kazdej banka uvolnila peniaze ako tranzu hypoteky. Tu hore niekto spominal ze mal niekde malo zeleza. Dalsi podla mna nezmysel. Majitelia totiz idu striktne podla vykazuvymer. Oni nie su statici, architekti... zoberu vykazvymer a objednaju presne polozky a pocet kusov co je tam napisane. Dalsia vec je, ze stavebny dozor(bol od nich odporucany) sme mali taky co kontroloval stavbu minimalne 3x do tyzdna. Ked boli na vyber dve-tri polozky volal mi a sam mi odporucal ktoru mam vybrat(napr. izolacia garaze...). Je to taky poctivy chlap, ze dam ruku do ohna, ze na zeleze by nesetril ani keby co bolo. Pocas stavby boli u nas ludia sa pozriet na stavbu a kazdy ju chvalil. Jeden pan co stavia na vychode viacero velkych stavieb chvalil ako je nas dom zrealizovany. Byvam v nom piaty rok a som vdacny firme Dominium Invest ako nam ho spravila. Dost ma preto mrzi ak sa na modrej streche vyskytnu nepravdive informacie od ludi co s nimi ani nestavali. Je mozne ze partia ktora realizovala nasu stavbu vymenili, ale ako ich poznam urcite by si nepokazili meno niekym ktoreho nemaju overeneho.
Odpovedať
@idom Ja byvam v bahoni a staval som s nimi dom. hrubu stavbu sme dokoncili december 2016 a verte mi ze to bolo nieco strasne! Co sa tyka rozdelenia na etapy to bolo v poriadku ale moja skusenost je taka ze nimi odvedena praca bola cista fuserina! A vykaz vymer teda nedodrziavali vobec nakolko kde sa len dalo tak setrili. Ako citam podla vase skusenosti asi ste mali stastie na stavebny dozor. PS pana Ivancika poznam osobne dlhe roky aj jeho rodinu, a aj pana Stankovica. Preto som si naivne myslel ze bude tomu zodpovedat kvalita ich prace. co sa ale nestalo.
Odpovedať
@martinko61 viete byt konkretnejsi? Celkom by ma to zaujimalo. Videl som, ze ste pisali o kvalite ytongu, problem z armovanim. Ten ytong asi neovplynili oni, ale preco ste to nereklamovali? Ved ked ste neboli s niecim spokojny ste to nechali tak? Ja som s nimi mal vzdy po etape stretnutie. p. Stankovic mi polozkovito ukazoval vo vykazvymer co sa uskutocnilo. Vtedy som ihned mohol zareagovat ze toto chcem prerobit, upravit, resp. na dodanej praci pozadujem zlavu. Neviem si preto predstavit ako mohlo dojst ku stavu ze viete o chybe a nereklamovali ste ju.
Odpovedať
@idom Mna by zaujimalo, preco im uz niekolko rokov robis reklamu? Platia Ta za to? Alebo si s nimi rodina? Pravdupovediac na nas pani neurobili najlepsi dojem( chybala im odbornost), a preto sme si ich nevybrali, niekto to v diskusii spomenul, asi lepsi obchodnici ako stavbari.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@snezienocka100 Stavali mi v roku 2012. Od vtedy som napisal mozno 5 prispevkov kde som ich vyslovene odporucil. Takze v priemere jeden za rok. Ano zijem iba z toho, lebo ak niekto pochvali niekoho pracu nie je to normalne a musi byt za tym skryty umysel. Tento portal ma ludom sluzit na zdielanie nazorov a skusenosti. Ak si precitas tie moje snazim sa sem pisat jak negativne, tak aj pozitivne. Mozno nie som uplne objektivny, ale skusenost mam proste taku.
Odpovedať
@idom preco myslite ze sme to nereklamovali. Samozrejme ze ano. Ale toto zmyslanie je cudne. Ja som oscakaval ze dodany material a uskutocnena praca budu na vybornej urovni. Inak si ta firma nezasluzi moje uznanie. Vsade kde sme videli problem okamzite sme to reklamovali. A ziadat zlavu ano pokus bol ale bez sance. Ps jeden priklad za vsetky. Na strope nam na jednej nosnej stene vobec nespravili veniec. To sa vam zda ze je praca zodpovednej firmy. My si to predstavujeme inak. Alebo je podla vas normalne ze si za kari siete vypytali peniaze navyse lebo vraj si to zle vypocitali kolko ich tam malo ist. Celkovo nerozumiem vasmu zmyslaniu. Najat si firmu na stavbubdomu nakluc a potom nad nimi stat 24/7 ci nieco nedo*****!!?? Peace !
Odpovedať
Ja by som im uz znovu urcite nedal stavat. S odstupom casu zistujem, co vsetko spravili inak ako sa malo. Nieco sme reklamovali, niektore veci snad nebudu az take tragicke. Za kazdu cenu sa snazili usetrit. Presne ako pise @martinko61. A @idom - cital som nejaky blog, ze stavbu domu treba zverit profesionalom. Tak profesional by mal minimlane vediet citat projekt lepsie ako ja. Ak mam kazdu jednu vec po nich kotrolovat (a na to ja nie som odborne dostatocne zdatny), tak naco mam platit 20-30% marzu nejakemu sprostredkovatelovi? Je dost mozne, ze na vasej stavbe je vela chyb, ktore ste si ani nevsimli (ja som si na 90% isty, ze to tak je). Keby som sa mal teraz rozhodnut, tak si zaplatim poriadny stavebny dozor a ten cas, co som venoval kontrole by som venoval zhananiu materialu pripadne subdodavatelskych firiem. Je velmi zvlastne, ze po rokoch existencie stavebnej firmy konatel pri reklamacii povie, ze on je tiez len lajk, ze on projekty citat nevie a ze sa spoliehal na subdodavatela. Celkovo s odstupom casu neviem, za co si ta firma vypytala marzu.
Odpovedať
@idom odporucany stavebny dozor nebol na stavbe ani raz. OPAKUJEM: ANI RAZ! Mozno keby sa bol unuval, tak by sme nemuseli reklamovat strechu. Napriek tomu, ze sa ani raz neukazal, polozku za stavebny dozor sme uhradili. Bolo by toho urcite viac, ale nestoji mi to uz za to.
Odpovedať
@idom námatkovo som si vytiahol tvoje príspevky ("tých tvojich možno 5 príspevkov na danú firmu") ak by si mal pocit, že je to všetko viem doposlať ďalšie kde vyslovene robíš reklamu danej firme. Myslím že každému je jasné o čo tu ide a nepotrebuje to ďalší komentár!!!!
Odpovedať
@martinko61 @joxe pani citam co ste napisali a uznavam, ze mate plne pravo mat hnev. Reagoval by som rovnako. Neviem cim to vzniklo, ze kvalita ich prace a postoj sa za ten cas takto dramaticky zmenil. @topsprezent1 vela prispevkov je z roku 2012. Bol som z nich vtedy nadseny a fakt islo o dobre odvedenu pracu. Mrzi ma vsak co tu citam. Uz ziadny dalsi prispevok nebude. Ked vidim tieto staznosti verim, ze u nich proste nieco nefunguje.
Odpovedať
My aktuálne s touto firmou staviame. Musim povedať že žiadna firma nespraví všetko na 100% a určite sa v stavbe vyskytli aj nejaké chybičky. Je dobré mať kvalitný stavebný dozor aby všetko kontroloval a samozrejme aj vy sami aby ste si všetko premerali. Ako som napísala vyskytli sa nejaké chybičky ale s manzelom sme každý deň všetko chodili kukat a fotiť a merať a akonáhle niečo nesedelo dali sme vedieť že s týmto nesúhlasíme a žiadame to prerobiť a oni to prerobili a podľa mňa v tom spočíva zodpovednosť firmy. Lebo keď sa niečo robí, chyby sa vyskytnú ale je dôležité ich napraviť. My sme s nimi stavali v čiernej vode hrubú stavbu a aj následne sme s nimi pokračovali do fázy holodomu. Momentálne sa už bude koncit, ale v globále sme radi že sme sa pre túto firmu rozhodli. Podľa mňa spokojnosť s nejakou stavebnou firmou je vždy individuálna a záleží od viacerých faktorov, my máme ozaj kvalitný stavebný dozor ktorý nám robil aj projekt domu a od toho veľa záleží. Keď niekto kúpi katalogovy projekt a nie je tam kopec vecí uvedených tak samozrejme aj stavebná firma sa riadi len podľa projektu... Ak by ste mali nejaké otázky rada ich zodpoviem ale čo sa tejto firmy týka, my s manzelom ju určite odporúčame.
Odpovedať
S firmou Dominium invest sme stavali rodinný dom na Slnečných jazerách v Senci.V prvej fáze sme sa dohodli na realizácii hrubej stavby.Po ukončení tejto fázy sme boli s nimi spokojní a následne sme sa dohodli na pokračovaní výstavby až do fázy "na kľúč".Okrem samotnej výstavby RD nám zrealizovali oplotenia,posuvnú vstupnú bránu na el.pohon,všetky energ.prípojky.Termín realizácie dodržali podľa dohody,taktiež rozpočet bol dodržaný.S celkovou kvalitou realizácie výstavby ako i s cenou sme boli spokojní,doporučili sme uvedenú firmu nášmu známemu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?