Referencie - dodávatelia, živnostníci, stavbári, kurenári, murári

Ahojte, Veľa z nás tu niekoho hľadá alebo potrebuje poradiť dobrú partiu na stavbu, prípadne dodávateľa atď. Viem, že je tu toho veľa ale sú to skôr roztrúsené témy. Možno by nebolo odveci mať vlákno, kde sa vyjadria už spokojní / nespokojní zákaznici a upozornia na niekoho šikovného resp. neseriźneho "majstra". Pr. Kto robil, čo robil, za koľko, plusy, mínusy, celkový dojem...a pod. Časom sa tu môže vytvoriť celkom pestrý zoznam šikovných živnostníkov alebo serióznych firiem a spolu si tým uľahčíme trošku toto nekonečné hľadanie a náhaňanie sa za kvalitnými službami :) Brachači
Odpovedať
Profilova fotka
bolo by dobré ich rozdeliť aj do okresov, nie :)
Odpovedať
@mdw1 preesne taak :) treba sa vyjadrovat exaktne :)
Odpovedať
Profilova fotka
my máme prevažne pozitívne skúsenosti, nám dom stavala firma..ale asi ju nemôžem spomínať to by bola potom reklama,že :)
Odpovedať
@mdw1 ale tak nikto Ti nemoze zakazat povedat par pochvalnych slov na pracu ktoru odviedla firma a kto bude mat zaujem Ti moze poslat IP :).
Odpovedať
Profilova fotka
Len do toho. Aspon sa roztriedia zivnostnici na kvalitu a fušerov. Som za. A netreba to delitr do okresov. Je to zbytocne. My robime strojove omietky, a robime od Bratislavy, Banskej Bystrice az po Terchovu. Takze okres nie je podstatny, nakolko si vzdy najdeme nejaku lacnu ubytovnu v okoli 10km a pracujeme.
Odpovedať
Tak poznáte niekto firmu Enegrodomčeky.sk staval snimi niekto?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
Samozrejme, ak stavbu dodajú, dám vám vedieť. Len podľa mňa aj toto patrí k dobrým mravom medzi zákazníkom a dodávateľom - slušne a konkrétne sa dohdnúť na presnom termíne a neposúvať termíny napríklad o mesiac. A ak už raz firma termín posunie, mala by robiť všteko možné, len aby už druhý raz termín neposúvala, ale aby korektne sľub dodržala.Aj zákazník má svoju trpezlivosť.
Odpovedať
Profilova fotka
@cvoky8 Teraz sme robili po nich strechu v Dubovej pri Pezinku. Prípadne môžem napísať do IP ako bol s ich prácou spokojný majiteľ.
Odpovedať
Budem velmi rád za akúkolvek reakciu na firmu Energodomčeky, prípadne aj na firmu usponedomceky.sk sú to dve dosť podobné firmy a obaja konatelia su z východu. :) poznáte ich?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
@suffo mozem aj ja poprosiť referencie na energodomceky do ip? dakujem
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
referencie su super, ale ako vyhodnotit, ze su naozaj vierohodne? aj nejaky flakac sa moze zaregistrovat napriklad pod 30 roznymi nickmi, a potom sa v superlativoch vyjadrovat o svojej stavebnej firme. alebo negativne vyjadorvat o naopak kvalitnej spolocnosti. vsetko je to asi hop alebo trop.
Odpovedať
pokus o taketo vlakno uz bol aj na konkurencnom fore oStavbe.sk, skoncilo to vyhrazanim sa administratorom fora zo strany dotknutych dodavatelov trestnymi oznameniami za poskodzovanie dobreho mena a pod. Taketo veci sa tazko dokazuju, treba si uvedomit ze vacsina uzivatelov tu vystupuje v uplnej alebo ciastocnej anonymite. Kym to zostane v rovine odporucam - neodporucam, tak je to este akceptovatelne, cokolvek nad to je uz velmi diskutabilne a riskantne - bohuzial hlavne pre prevadzkovatela fora.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ja mozem dat len dobru referenciu na pana, ktory nam robil vodoinstalaciu pred 3 mesiacmi. Menili sme sprchovy kut za vanu (kupili sme byt, ktory mal 4-rocnu rekonstrukciu kupelne, ale my sme chceli vanu aj ine obklady, takze aj tak sme kupelnu dali prerobit). Poopravoval aj to, co predosli "majstri" pokaslali (elektricke kable pri vodovodnych potrubiach a podobne). Vsetko funguje ako ma a aj s cenou sme boli spokojni naproti niektorym majstrom, od ktorych som si pytala cenovu ponuku a zdala sa mi premrstena. Takto o rok na jar budeme menit aj radiatory, tak sme sa uz dohodli, ze mu potom zavolame. Rekonstrukciu nam robil v Bratislave, nie som si ista, ci pracuje aj v okoli. Ked niekto bude mat zaujem, poslem kontakt do IP. Naozaj ho mozem len odporucit.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?