Projektanti z okresu Galanta

Ahojte. Chcel by som si utvoriť obraz o projektantoch nakoľko plánujem si dať vytvoriť projekt a nechcem to pokaziť zlým výberom. Chcel by som poprosiť hlavne ľudí z okresu Galanta, aby mi napísali do tejto diskusie svoje referencie na projektantov z okresu Galanta. ( chcel by som vedieť meno projektanta, celkový prístup projektanta, kvalitu projektu, o aký projekt išlo, v akej cenovej relácii sa tvorba projektu pohybovala) Ďakujem vám.
Odpovedať
Ahoj ja ti mozem napisat nasu skusenost.Projekt nam robila projektantka zo serede Erika Tothova. Projekt ako taky sa nam paci stale /dom uz stoji/ ale pocas stavby sme prisli na viacej chyb ktore projektantka spravila a aj kvoli nej sme na stavbe niektore veci preplatili. vela krat sa stalo ze sme potrebovali vysvetlit alebo prerobit nieco na projekte a nezdvihla nam telefon a neodpisovala na maily ,pristup bol priatelsky a ochotny ale mozno je to len moj pocit ale tento pristup mala len do doby kym sme jej nevyplatili plnu sumu za projekt. uz si presne nepametam cenu myslim ze to bolo cez 2 tis eur . projekt je bungalov .cena bola aj s tym ze nam vybavovala aj stavebne povolenie a vsetky papiere ktore k tomu patria .teraz by som to asi spravila tak ze by som nesetrila na tom ze preskocim architekta a dam to hned projektantovi . radsej by som asi tisicku pridala a riesila to s architektom hned od zaciatku...
Odpovedať
Profilova fotka
@bartosmr Nam robil projekt Alexander Elek a zatial spokojnost, vypracovanie cca 1 mesiac, komunikacia ok. Projekt obsahoval vsetko co mal, akurat plynari potrebovali este nejake dalsie vykresy, ale tie nam hned dorobil.
Odpovedať
Aj nám robil projekt na bungalow Alexander Elek, ale ešte pred dvomi rokmi, trvalo to dlhšie 2-3 mesiace, myslím, že vtedy iba začínal, stretávali sme sa aj po kaviarňach :) ale teraz už má kanceláriu. tiež sme potrebovali ešte nejaké výkresy navyše pre plynárov. Komunikácia, prístup ok, aj počas stavby sme s ním niektoré veci konzultovali a možno ešte aj budeme, lebo stále nie sme hotoví :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?