Poraďte stavebnú firmu v okolí Bratislavy

Profilova fotka
Ahojte strecháči :-) chystáme sa stavať malý domček v Bratislave v Rači - niečo na štýl starých domčekov ako tam aj sú. Bez pivnice+poschodie. Bola by som rada, keby ste mi poradili nejaké stavebné firmy v okolí BA. Skôr nejakých malých stavbárov, ale zato šikovných ako veľké firmy. Prijala by som aj recenzie, možno obrázky. Zatiaľ nemáme okrem pozemka nič. Sme na úplnom začiatku, ale už teraz vieme, že bývať by sme chceli v septembri, keďže v októbri nás už bude o jedného viac :-) Ďakujem vopred všetkým x-)
Odpovedať
Profilova fotka
My takito planujeme stavat, manzel sa tomu venuje a ma aj paiu robotnikov(ale su to cigani) no zato slusny, vedia pracovat, , no pokial ide o stavbu domu, myslim ze to je jedno kto to stavia, pokial ti nerobia interier:-))haa;-))naposledy pracovali v jednom salone..rozumie sa vsetkym veciam a kadeco vie vybavit:-) my este len pozemok hladame, ale ak ho budeme mat... Vsetko budeme robit sami. Venuje sa aj vyrobe nabytku na mieru, tak kludne si mozte pokecat:-)) ak sa rozhodnete, tu dam cislo 0903 119 628. Pekny den
Odpovedať
Profilova fotka
90 percent stavbárov v Bratislave je z východu a oravy...je úplne jedno odkiaľ firma alebo partia je dôležité sú iba dve veci cena a práca..
Odpovedať
Profilova fotka
@mizumizu Ďakujem pekne. Ukladám číslo. Ak to už bude aktuálne a preberieme to s priateľom ozveme sa :-)
Odpovedať
@mizumizu Toto su najhorsie firmy, taketo garazove firmicky. ( Navyse zamestnavaju samych ciganov, preco asi,ze) Ak niekto tvrdi, ze my robime vsetko, tak nerobia dokopy nic poriadne. Predtym nez sa ofucis a zacnes mi pindat, ver mi, viem o com hovorim. Negativne skusenosti s takymito garazovkami typu: my robime vsetko sefko , toho som zazil naozaj dost :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem všetkým, čo mi odpovedali, či už do správy alebo na plochu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@dwight888 Manzel je Inzinier a ma s.r.o.cku a ciganov zamestnava len ak ma velku zakazku, pretoze sam to robit nebude a vyjde to lacnejsie, pretoze kazdy clovek chce teraz vsetko najlacnejsie. A to ze vie robit vsetko ver ci never, alebo len ticho mozes zavidiet.. Vie stavat domy, nabytok na mieru, sadrokartonove systemy, pristresky, s kolegom posuvne brany a mnoho ineho, nieje ľavý a pouziva rozum, ja sa neoducim lebo viem ze co pisem je pravda.. Jaaj a este robi hydroizolacie a strechy... Debnenie.... Ak vis o com hovoris ok... Ja viem tiez o com hovorim, a ak si uz muza niekto obedna na robotu, vsetko co robil ma pofotene a klientom to na poziadanie zdokumentuje. Uz jednej pani odtialto vyrabal detom nabytok a boli spokojny
Odpovedať
@eunika81 Pani chcela aby jej niekto poradil a nie aby ste sa tu hádali kto ako robí .A pravda je že v Bratislave natrafíš na mnoho firiem a večšinou východ +madari.
Odpovedať
Neviem, či ste už rozmýšľali nad stavebným materiálom. Ak chcete v septembri - októbri bývať, možno stojí za úvahu použiť drevo. Potom môžem poradiť aj s projekciou aj s realizáciou. My sme si projektovali a stavali sami. Pozrite môj fotoblog.
Odpovedať
Profilova fotka
Odporúčam z vlastných skúseností, robili pre nás pavolpancik1 skúste ho kontaktovať a dohodnúť sa....veľmi šikovná partička, čo sa týka roboty, skúseností, financií a tiež profesionality.....kuk môj album, aj keď nemám všetky foto, prípadne dodám....za info u toho pána nič nedáte, skúste :)
Odpovedať
Profilova fotka
@woodworker ďakujem pekne za ponuku, no chceme len tehlu
Odpovedať
Profilova fotka
@sperka ďakujem. a pavolpancik1 je tu na ms? lebo som ho nenašla? :-S
Odpovedať
Profilova fotka
áno mal by tu byť alebo jeho manželka je danielapancik .... mňa si obaja pridali ako kamoša, takže som ich nehľadala
Odpovedať
Článok sa načítava...
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
odporucam firmu Duvystav z Pezinka
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?