Poraďte firmu na exteriérové hliníkové žalúzie

prosím vas vie mi niekto poradiť dobru firmu na exteriérové hliníkové žalúzie? okolie trnava, nitra, piešťany. a čo asi stoja také žalúzie na bungalov? dakujem
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
@veron900 my sme oslovili presne toto okolie. nakolko sme z drahoviec. ponuku su od 6000po7500. mame bungalov 16okien. celkova plocha okien 42m2 vsetky motoricke bez ovladacov vo farbe antracit ral7016
Odpovedať
@psychx aj ste sa rozhodli pre niektorú konkrétnu firmu. ja zatiaľ nie som rozhodnutá, či vnútorné alebo vonkajšie. viac sa mi páčia vonkajšie ale zdajú sa mi dosť drahé
Odpovedať
Mne robila firma Sundoor z Nitry. Bola to najlepšia cenová ponuka a pre mňa aj najlepšia komunikácia.
Odpovedať
@compra dakujem za info, určite si dam urobiť cenovu ponuku aj tam
Odpovedať
@compra prosím ťa môžeš mi dať tip to IP? dakujem a koľko vás tie žalúžie cca vyšli? máte veľa okien?dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@veron900 zatial sme sa nerozhodli, este len ideme stavat robil som si prieskum.
Odpovedať
Profilova fotka
@veron900 Musíš konkretizovať koľko okien, aký pohon, či na diaľkové, alebo s vypínačom, alebo ručné ovládanie. Ja mám napr 1 okno 4000x2400, 1 okno 2400x1500 a 5 okien 1000x2400, celková plocha je 25,2 m2, ovládanie bude elektrické na vypínač, nie diaľkové, farba antracit, typ žaluzií Z90. Mám 3 cenové ponuky od 3400 - 3800€. Ak chceš, pošlem ti do IP najlacnejšiu.
Odpovedať
Nam robila vonkajsie zaluzie firma SUNMONT z Pezinka,dohodli sme sa na cene,a sme maximalne spokojni.
Odpovedať
@topvideo mozem tiez poprosit o kontakt na vonkajsie zaluzie dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@topvideo môžeš poslať aj mne kontakt do IP? Máš na danú spoločnosť aj dobré referencie?
Odpovedať
Profilova fotka
@abobo @pavuk0911 poslal som do IP, referencie nemám, mal som viac ponúk, rozhodol som sa na základe ceny...google pomôže, ja som hľadal z blízkeho okolia.
Odpovedať
@topvideo dakujem
Odpovedať
Článok sa načítava...
Kontakt na firmu si pozrite na webe,nechce sa mi hladat v dokladoch,bolo to davnejsie,zatial nemame problem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
@topvideo môžem poprosiť do IP firmu ktorá Vám robila vonkajšie hliníkové žalúzie ?
Odpovedať
Profilova fotka
@matotimo IP
Odpovedať
hlasujem za schlotterer..
Odpovedať
Pracujem v K-system-e a odporúčam slovenské poctivé žalúzie značky Prominent. Máme profesionálny montážny tým a výrobky sú vyrobené z prvotriednych materiálov. Máme ich na dome už 12 rokov. Boli to prvé vonkajšie žalúzie vyrobené na Slovensku a stále fungujú k plnej spokojnosti. Ako jediný slovenský výrobca ponúkame zákazníkom možnosť výberu motor Somfy alebo nemecké motory Elero (od 1.1.2016). Ich kvalitu sme overili pre realizácii FEI STU Bratislava, kde sme dodávali takmer 2000 ks vonkajších žalúzií s týmto motorom.
Odpovedať
@kvalitnetienenie vsetko je super, len keby K-system odpisoval na mailove dopyty ohladne cenovych ponuk. V minulm roku sa mne a viacerym znamym aj tu z fora vobec neobtazovali odpisat na mailovy dopyt..
Odpovedať
a veru niesi prvy, co sa s tymto pristupom stretol....
Odpovedať
@kvalitnetienenie je nejaka moznost dorobit zaluzie pokial neni na okne ziadna priprva, dakedy sme mali na starych drevenych oknach exterietove zaluzie na snurke - stale to tak funguje? Neni to teraz nejako lespie utesnene. Zaluzie boli na vodiacich silonovych lankach, pri vetre buchali, je to teraz lepsie? vdaka
Odpovedať
@lubomird Dobrý deň, overil ste si, či nám dopyt prišiel napríklad telefonicky? Kontrolujeme všetky e-mailové schránky našich prevádzok a máme systém na označenie stavu vybavenia e-mailov. Niekedy nám prídu do spamovej schránky. Overil ste si to?
Odpovedať
@topfield @lubomird Dobrý deň, overil ste si, či nám dopyt prišiel napríklad telefonicky? Kontrolujeme všetky e-mailové schránky našich prevádzok a máme systém na označenie stavu vybavenia e-mailov. Niekedy nám prídu do spamovej schránky. Overil ste si to?
Odpovedať
@sysell Dobrý deň, exteriérové žalúzie sa samozrejme dajú namontovať aj na okná, kde nie je žiadna predpríprava. V našej ponuke máme viacero typov: - Prominent C-80 - Prominent S-90 - Prominent S-75 - Prominent Z-90 a také ako píšete sú podobné žalúziám náš typ Diplomat 50. Tie však do exteriéru veľmi neponúkame, napríklad na motorické prevedenie do exteriéru ani nedodávame, nakoľko motory pre tento typ žalúzií nemajú dostatočné krytie. Pre žalúzie typ Diplomat nakupujeme komponenty zo Švédska - systém Perma, je už iný ako starý typ žalúzií, ktorý sa vyrábal v závode SNP kedysi. Stále je však zo všetkých systémov na exteriérové žalúzie najmenej dokonalý. Má však jednu veľkú výhodu - v prípade dodatočnej montáže zaberá najmenej zo svetlosti okna, má najnižší zväzok pri vytiahnutí lamiel.
Odpovedať
@kvalitnetienenie Dakujem za reakciu. Ano, predstavte si, ze niekolko krat som telefonoval, ale ani som sa len nedovolal... Nemam v umysle Vam tu nijako skodit ani nic podobne, vyrobky mate podla vsetkeho aj z ohlasov znamych kvalitne a dobre, len treba popracovat na zakaznickom servise... Vsetko dobre prajem.
Odpovedať
@lubomird Ďakujem za odporúčanie. Nevylučujem, stať sa môže. Ak máte záujem môžem preveriť, stačí keď mi pošlete Váš pôvodný e-mail na andrea.kudelova@ksystem.eu. Ak je to pre Vás ešte aktuálne.
Odpovedať
@kvalitnetienenie vdaka za odpoved pozrem sa na to, estre taka drobnost skuste upravit popis s vasim strankami, neda sa n to kliknut je to vsetko spolu a nefunguje peesmerovanie, neviem mozno treba zmazat ciarky medzi adresami a nechat len medezery.
Odpovedať
@sysell Akú stránku máte na mysli? Prevádzkujeme ich celkom 11. Môžete mi poslat link na andrea.kudelova@ksystem.eu? Veľmi pekne ďakujem za upozornenie, vážim si to.
Odpovedať
asi myslel popis s odkazmi na stranky, ktory sa objavuje tu na fore pod vasimi prispevkami
Odpovedať
@kvalitnetienenie skuste si dat medzi vase linky namiesto ciarky radsej bodkociarku, malo by to pomoct.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Ahojte, viete mi niekto prosím poradiť poľskú firmu na vonkajsie exterierove zaluzie?
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?