Poraďte firmu, ktorá lacno vyhotoví kovaný plot

Lacno a hlavne dobre vyhotový kovaný plot.
Odpovedať
@anika44 takych budes tazko hladat, zvaraci v dnesnej dobe maju vyssiu hodinovu sadzbu ako jadrovy fyzik..
Odpovedať
Profilova fotka
aj dobrý, aj lacný? Kúpte si dielce a urobte.
Odpovedať
@anika44 ja jedneho zamocnika poznam a je velmi dobry len neviem ci aj lacny..... nam robi vsetky vyrobky na stavbu...ocelove schody zabradlia oristresok na pivnicu, ale netusim co to bude stat... dufam ze to budeme vediet zaplatit.... =-)
Odpovedať
@marrad Ahoj, mohla by si mi prosím poslať kontakt na neho? Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@hop377 no na slovensku asi tazko. Aj preto moj foter zvara v IT ale tiez to nieje ziadna slava za 8 eur na hod.
Odpovedať
Profilova fotka
@anika44 no a nezabudnite si hlavne dat ten plot ziarovo pozinkovat. A urcite sa nedajte prehovorit ze to nieje treba. Inac ten plot budete za 5 rokov natierat znova a to za to nestoji. Njlepsia je na zinok potom praskova farba ale ta stoji majland ale staci striekana dvojzlozkova a vydrzi neskutocne dlho.
Odpovedať
My si ho chceme dať nastriekať čiernou farbou, to nie je dobré? Co to začne hrdzavieť? Ideme si ho dávať robiť namieru,nechceme tie dielce plotové z merkury alebo z baumaxu.
Odpovedať
Profilova fotka
@anika44 no pozinkovat a nastriekat kvalitnou farbou to vam povie kazdy vyrobca plotov a bran. Ked som si daval vyrabat svoju niektory bez pozinkovania ani nechceli vyrabat. Sused si dal kovanu bez zinkovania a uz mu to hrdzavie. Taktiez sestra a kamarat deto. Na nete plno fotiek ako dopadne nepozinkovana brana alebo plot staci ich najst.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?