Poraďte dobrého klampiara v okolí Žiliny

Poradte dobreho klampiara v okoli Zilina.Potrebujem aj hned teras.Surne.Kto viete alebo poznate dobreho klampiara tak napis kontakt.Diky.
Odpovedať
Profilova fotka
čo padá rína ?
Odpovedať
@marekfischer Nie nie praveze ich tam este ani nemam a ja by ich tam potrebovala nahodit na haky a dobre spravit.Poznas niekoho.
Odpovedať
Profilova fotka
Robím aj klampiarske prvky napíš mi niečo o tom viac. tj,čo všetko treba aká výška atd..
Odpovedať
@marekfischer No tak ja uz strechu mam a mam uz aj haky nahodene a vyspadovane.A potrebujem ich tam uz len nahodit a spoje priletovat alebo ako sa to robi to uz vies ty ked s tym robis.Ja by som ich ten okapovy system si v stavebnictve si kipila a doviezla na stavbu a ty by si my ich len prisiel nahodit atd.Je to bungalov a strecha je na styri vody a ma 80 beznych metrov.A kolko beris za meter.Napis my do posty.Ale neviem ci to nemas daleko.Ale za den by si to mohol zmaknut.Diky.
Odpovedať
Profilova fotka
takže potrebuješ ríni nahodiť,spoje zanitovať + silikonovať,+ štyri zvody. za deň by sme to stihli spraviť. beriem 5 eur/mb
Odpovedať
Ako 5e za bm? To je trocha vela ved to sa berie aj z hakmi
Odpovedať
Profilova fotka
@bazant12 nuz, to ked chce niekto usetrit a neda zlaby hned... Teraz musi bud stavat lesenie alebo zhodit/nahodit spodne 2 rady skridle. A to nehovorim o tom trapeni na rohoch kedze kvoli spodnemu hrebenacu musis rozobrat cely narozak...
Odpovedať
@tarbavalaba trapenie je trocha ale netreba moc rozoberat ked je sikovny majster a mozno sa bali aby ich neukradli a
Odpovedať
@bazant12 No nie nebali sme sa ze niektoich ukradne ale uz anineviem preco sme ich nedali ale asi preto ze sme chceli najprv zateplit a az potom dat ryne aby sme ich nemali hned spinave od fasady.Ale ties ked bude prsat tak by som mala vsetku vodu na podzemku tak preto som sa rozhodla ze ich dam teras este aj ked neni fasada.A ze usetrit naco ked to treba.Asi tolko.
Odpovedať
Profilova fotka
ak je škridla betonova nevidim v tom najmenší problem kedže si vieš spodny rad pekne vysunut.... ak je pálena musiš ju zložiť resp vybrat ale ani to neni nejaka logicka hádanka :)
Odpovedať
@marco1018 Ano mame ciernu palenu TONDACH.Jeto velky problem lebo toto co sa tu pise tak my to nikto nepovedal ze by bol s tym as taky problem ale nevadi uz mam klampiara a ua 2eura bmeter my to nahodi tak asi bude dobre.Dakujem tu za nazory.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?