Nespokojnosť so stavebnou firmou

Dobry den, Poprosila by som o radu nakolko som uz zufala.Kupili sme byt v povodnom stave a najali sme firmu na kompletnu rekonstrukciu.Firma je u nas tyzden,ale mame s nou velke problemy.Nic sa nas nespytaju,uroia to podla seba,potom im to nesedi a vsetko prerabaju,su to riadni fuseri,napr.drazky na elektroinstalaciu sekali seketkami.No hroza :-( Je moznost ukoncit s takouto firmou spolupracu a ziadat si vratenie zvysnej sumy zo zalohy? Dakujem
Odpovedať
samozrejme. prva otazka je ci je zmluva. ak ano, kazdu zmluvu mozno vypovedat. a ak nie je zmluva, tak je to tazsie., ale minimalne bola nejaka ponuka a ak nerobia podla nej, tak to treba DO STAVEBNEHO DENNIKA PISOMNE KAZDODENNE reklamovat. a kazdy den si brat kopiu toho co tam napisete.
Odpovedať
je úplne normálne vymeniť firmu, ak ste nespokojní...
Odpovedať
presne tak, je to bezna vec...ved ide o vase peniaze...kupte zi za ne firmu, ktore splni vase ocakavania a nie taku, s ktorou sa budete trapit a natahovat a denno denne strazit aby nieco nedodrbkali.... jednoznacne vymenit...a co najskor pokial nenarobia velke skody... vlastna skusenost: mali sme tu stavebnu firmu, ktora nam zhodila strechu a tak dlho dumala, ze ako zacat stavat nadstavbu, az zacalo obdobie dazdov a vytopilo nam zvysne dve poschodia domu, ktore boli uz komplet hotove (plavacka plavala, sadrove omietky zmoknute....v podlhadoch plesen....)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?