Montovaný dom od Drevosenu Považská Bystrica

Caute! Mate niekto skusenosti s firmou Drevosen z Povazskej Bystrice?Rozmyslame nad stavbou montovaneho RD a technologia tejto firmy sa nam pozdava.Referencie sme vsak nenasli skoro ziadne.Viete nam pomoct?Dakujeme
Odpovedať
Pošlem ti to na IP
Odpovedať
@majusqwa Spýtaj sa ma za 2-3 týždne. Náš dom majú v hale a o nejaké 2 týždne by ho mali montovať.
Odpovedať
@lacoj super...takže minimálne 1 dom už za chvíľu budú mať za sebou :X...ale nie...sranda...a keď sa môžem spýtať: na základe čoho ste sa rozhodli práve pre túto firmu? poznáte niekoho, kto s nimi už staval? dik
Odpovedať
Videl som ich na vystave Nitre. Par domov uz postavili, bol som sa v jednom pozriet. Cena bola akceptovatelna a hlavne sa nam paci sposob stavby, pouzite materialy. Ale zatial nehodnotim, az o par tyzdnov.
Odpovedať
tak co, este stale si s vyberom firmy spokojny? :)
Odpovedať
Uz tahame elektriku.
Odpovedať
Nieco nove ohladom firmy? Aj mna zaujimaju vsetky info :)
Odpovedať
@wwcko eee, ja taham teraz akurat tak tetky na katastri, aby vybavili to, co od nich chcem :P vidim to este na dlho :/ co sa tyka firmy, coskoro s nimi podpiseme zmluvu o buducej zmluve, ze uzavrieme zmluvu.... takze dalsie info ti mozem dat neviem, tak o tristvrte roka? dovtedy to snad bude stat. ale urcite sa este ozvem, ako to vyzera
Odpovedať
tiež by som prijala neake info resp. referencie o tejto firme:)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Zdravím všetkých priateľov montovaných domov . My máme postavený dom od firmy " Drevosen" už rok a pól. S výstavbou domu nebol problém všetko klaplo na 100%. :-) Bývanie v tom dome je dobré energetická náročnosť bývania je tiež dobrá ;-) . Ak máte zajem o bližšie info napíšte. :-)
Odpovedať
dajte niekto nejake fotky tychto domov ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
@majusqwa @romanp1 @majusqwa zdravim, mozete sa prosim podelit o skusenosti s touto firmou, vsetko v poriadku? jasne ze nejake problemy sa vyskytnu vzdy, dolezite je ako sa ak nim postavia ... vdaka
Odpovedať
začalo to ako napísal aj lacoj na výstave v Nitre. Ďalej nasledovalo stretnutie na našom pozemku kde som majiteľke firmy predstavil svoje návrhy a nápady ako by mal vyzerať náš dom. Asi po týždni sme sa znova stretli kde nám pani predstavila svoju predstavu nášho domu kde bola zohladnená orientácia svetových strán a poloha nášho pozemku. Hneď sme sa s manželkou do toho projektu zamilovali. A potom to vypuklo. Ja som si spravil základy. Zatiaľ vo firme skladali steny na náš nový deň. Montovať sme začali 14. Decembra keď snežilo a pršalo ale bravúrne to zvládli za 3 dni hrubá stavba. Potom nasledovali ďalšie práce vo vnútri domu.Sťahovali sme sa okolo 25. Marca do hotového domu. S firmou neboli žiadne problémy lebo pri takej rýchlej výstavbe ani nebolo kedy vyrobiť a riešiť nejaké. Túto zimu som kuril v celom dome iba krbovými kachlami a doteraz som spálil 2,5 metra kubického dreva. Firmu vrelo odporúčam. Jednoducho úžasná spolupráca na úžasnom dome. Ďakujem a držím palce v rozhodovaní.
Odpovedať
Zdravim kolektiv,dajte info na plochu alebo do ip lacoj a majusqwa ale aj iny. Ď
Odpovedať
Iní :-x
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte, mate niekto nieco nove ohladom firmy Drevosen? Tak isto nad nimi uvazujeme a su celkom horucim kandidátom, len sa tu uz dlhsie neobjavil ziadny príspevok na tuto temu. Dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
zdravím, je niekto z okolia PB ktorý už býva v dome postavenom firmou Drevosen? Hľadám niekoho, kto má s nimi skúsenosti, keďže hľadám firmu, ktorá by vedela postaviť drevodom. Dá sa na nich spoľahnúť?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte mozem aj ja porposit info? Hladame firmu na stavbu montovaneho domu a nasli sme aj Drevosen. Pozemok je zatial v extrav. Ale podali sme ziadost na intrav. vcera. Neviem ako dlho im bude trvat schvalenie no chceme mat dopredu vsetko dohodnute. Dakujem za info :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
Zdravim,idem sa podelit s aktualnou skusenostou s firmou Drevosen. V aktualnom zlozeni v akom su (cize aktualne 2 ludia,ktori tam robia) tuto firmu vobec neodporucam. Mozno ked este mala dost ludi,tak by stalo za to s nimi stavat, no momentalne je s nimi spolupraca katastrofalna. Stavba sa nam natahuje uz strasne dlho, majitelka stale iba slubuje, no zatial ani 1 termin nedodrzala.
Odpovedať
Profilova fotka
Nehovoriac o tom, ze cela vystavba ma daleko od kvality. Takze pokial tuto firmu bude nadalej viest pani majitelka, tak radsej s nimi nic nestavat. Ich logo na uvodnej stranke Rychlo, kvalitne, zdravo a usporne je nam teraz na smiech (cez slzy).
Odpovedať
Firma dokáže existovať lebo sa nenájdu odvážny ľudia z radov zákazníkov, ktorý by povedali pravdu. Česť ZUKY 85, že to dokázala. Spolupracoval som s firmou ako živnostník a bolo to najhoršie čo som zažil.Odporúčam maximálnu ostražitosť. Zuky 85 obrátiť sa na právnika a požadovať zaplatenú kvalitu. Držím prsty.
Odpovedať
Profilova fotka
Áno bohužiaľ sme na nich nenašli žiadnu kritiku pred naším rozhodnutím stavať s nimi. Teraz sme už zistili, že nie sme jediní nešťastníci. Takže už nejde len o našu skúsenosť s nimi, sfušovali minimálne 1 ďaľší dom o ktorom vieme. Takže naozaj NIKOMU TÚTO FIRMU NEODPORÚČAME a verím pevne, že pani majiteľka alebo jej syn, majster s veľkým "M" už nikoho neobalamutí .
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?