Ktorého predajcu Salamander v Nitre si vybrať?

Mám nacenený profil Salamander Blue Evolution, kovanie Siegenia Aubi, 3sklo Ug 0,5 od 3 firiem. LMJ Salamander - kovanie Siegenia Aubi Favorit AS Okná ( pobočka RI firmy)- kovanie Siegenia Aubi Favorit Energio SK ( pán Štuflík, pobočka RI firmy ) - kovanie Siegenia Aubi Titan - táto ponuka je cca o 360€ drahšia Firma Energio SK mi tvrdí že to kovanie Titan je lepšie ako Favorit, preto je aj drahšie, je to pravda? Okrem toho máme problém s tým, že chceme montáž na pásky, ale na expanzné, firmy ktoré montuju okná dodávaju paropriepustne a paronepriepustné pásky a konkretne firma LMJ mi povedala, že montuju len s páskami nimi dodávanými kvoli záruke. Nejak nevidím ochotu firiem vyjsť nám v ustrety a netušim koho si vybrať. Poprosila by som ak máte niekto skusenosti s týmito predajcami v Nitre, koho by ste odporučili? Ešte sme uvažovali o oknách Slovaktual Passiv HL alebo OL.
Odpovedať
To naozaj nikto nemá skusenosti s danými firmami?
Odpovedať
Profilova fotka
@sorca24 ahojky pridavam sa k tebe a presne toto iste by som chcela aj ja vediet, tiez akurat sme si dali nacenit v lmj, energio a slovaktual ..uz si nieco vybrala ci stale vyberas?
Odpovedať
Ja mam od firmy LMJ, ale nekomunikovala som s nimi priamo, ale mam ich cez dodavatela celej mojej stavby. Okna su ok. Mala som problem s dverami, ze som mala pocit, ze je tam fuga. Zavolala som mojmu stavitelovi a do cca tyzdna sa mi ozvali priamo z tej firmy a prisli mi to domov do BA skontrolovat a dostelovat.
Odpovedať
Profilova fotka
@compra a aky profil okien mas?dik
Odpovedať
@milagros To ti uz zial nepoviem, ja si to fakt nepamatam. Su to 2 roky.
Odpovedať
@milagros no my už máme objednane od Energio sk, lebo nám vyšli v ustrety, LMJ nám odmietlo montáž na pásky ktoré si dame my a Energio s tým nemá prpblém.
Odpovedať
my mame salamander z firmy Exterier Nitra a sme spokojni :) aj pristup aj vsetko.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?