Kto z okolia Bratislavy mi urobí pekný trávnik?

Už dva roky sa snažíme vypestovať pekný trávnik, ale stále to nie je ono. Bola by som najradšej, keby to prišiel urobiť niekto, kto sa tomu rozumie. Nechcem zakladať nový, ani dávať kobercový, chcem iba "zachrániť" ten, čo máme. Neviete o niekom, kto sa niečím takým živí? Ba a okolie.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Ak máte zlú a nepeknú trávu asi ste vybrali nesprávnu zmes semien. Robili sme aj tak, že na existujúci trávnik, ktorý sme vyrovnali, položili trávny koberec. Teraz je krásne hustý a zdravý. Pán Kováč z Kvetoslavova je dobrý odborník a oni sami pestujú trávny koberec. Kontakt Ti dám do IP. Poraď sa s ním, je špecialista na trávniky.
Odpovedať
diky @galbosko @projexin
Odpovedať
Profilova fotka
@projexin travnik z Kveto je najvacsi smejd s akym som roil :))) pozor na to... cez ruku mi preslo uz cez 20travnikov - predajcov, ale toto... sama plesen po case, neviem cim to hnoja :( teda ak piseme obaja to iste,... to zahr. centrum, kt. aj predava travnik
Odpovedať
Profilova fotka
@andyfoto My sme kupovali koberec od pána Kováča asi pred 6 rokmi. To neviem, či je prepojený so záhradným centrom alebo centrum kupuje aj od iného výrobcu. Źiadny problém sme doteraz nemali. Možno sa odvtedy pokazili, ako všetko v tejto repub....Vtedy nám to vyšlo 200 sk za 1 m2 aj s pokládkou a so sieťkou proti krtom.
Odpovedať
Profilova fotka
@projexin chcem sa opytat. Ma skutocne vyznam davat sietku proti ktrtkom? Ideme davat koberec a rozmyslame, ci je sietka skutocne potrebna. Zatial som za to, aby sme dali aj sietku.
Odpovedať
Profilova fotka
Krtko najradšej ide tam, kde sa pravidelne zavlažuje. Aj k nám sa dostal po cca. dvoch rokov od založenia trávnika, ale nakoľko sa mu nepodarilo nadvihnúť sieťku, tak to vzdal. :-) :-) Vznikla asi 5 cm kopček na viacerých miestach, čo sme vedeli zatlačiť späť. Neviem si predstaviť, čo by spravil s naším trávnikom, keby sme nemali sieťku. Určite odporúčam investovať do sieťky ale do poriadne tvrdej a hustej. Predávajú aj šmejd, čo hravo krtko nadvihne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?