Kto vyrobí osvetlenie medzi klieštiny?

Hľadám niekoho, kto urobí LED svietiace pasy, ktore pojdu medzi kliestiny. Okres PD. Dakujem
Odpovedať
nikto sa nenajde?
Odpovedať
Profilova fotka
@martina833 Dobry den. Pre nas to vyrobit na mieru nieje problem ale chcete to aj s montazou? Montaz by som vedel zabezpecit cez elektrikarov z Banoviec.
Odpovedať
@ramoon chceli by sme osvetlenie medzi kliestiny takmer po celej dlzke v hlinikovom profile
Odpovedať
Profilova fotka
@martina833 nieje problem len nam staci napisat mail s dlzkami a miestom montaze.
Odpovedať
@ramoon a ake riesenie odporucate? Led pasy nam neodporucali... rozmyslali sme nad led trubicami
Odpovedať
Profilova fotka
@martina833 z akeho dovodu vam neodporucali led pasy? V podstate v tej LED trubici je led pas cize to iste riesenie len horsie pretoze mate mensiu moznost variovat s dlzkou.
Odpovedať
@ramoon kvoli tomu, ze to vydrzi 1 rok, potom sa postupne ten pas odpaluje, najskor pri zdroji potom dalej... co potvrdzuje aj moje skusenosti... taketo trubice https://www.goled.sk/led-svietidlo-s-... v takomto niecom je LED pas?? nemusime sa drzat len LED... mozete navrhnut aj nieco ine
Odpovedať
Profilova fotka
@martina833 V tom svietidle je nalepeny na profile LED pasik a je tam len jednoduchy transformator. Neviem kde ste nakupili LED pasy akej kvality a ako boli nainstalovane ale takyto problem s vypalovanim LED sme nezaznamenali. V minulosti som sa stretaval u zakaznikov s LED pasikmi zaliatymi v gely ktore si zakaznik nalepil na drevo co je nevhodne riesenie. Predavame len nezaliate pasiky a 24V pri ktorych je mensi ubytok na napati ako pri 12V. Doporucujeme max 5m na jedno napojenie a pasik musi byt nalepeny na hlinikovom profile koli chladeniu a zakrytovany opalovym alebo cirym krytom co sluzi ako ochrana proti prachu. Ak su dodrzane tieto podmienky nieje problem so zivotnostou nasich LED pasikov. Pouzivame ich v profi nasadeni ako su bary restauracie a hotely kde to svieti cca 15 hodin denne. Staci si pozriet nase realizacie a referencie. Ine riesenie je pouzit klasicke neonky ale vzhladom na ten priestor to asi nebude mozne a vhodne a bol by to krok spat.
Odpovedať
@ramoon presne. Suhlasim. Tiez sa nam odpalil gelovy pasik za postelou. A to bol o dost drahsi ako obycajny.. teraz s obycajnym nalepenym na profile nie je ziadny problem...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?