Kto robí strojové omietky v okolí Žiliny?

Moze mi niekto poradit dobrych omietkarov?a kolko vas vysiel m2 dakujem
Odpovedať
Dokopy by bolo okolo 350 m2 a dom je z tehly
Odpovedať
Nam robili z Varina firma Bugar,sme s robotou velmi spokojni.Neviem uz kolko stal m2,ale mi sme sa dohodli na cene komplet,ked bude treba pohladam cislo.Ale mozem odporucit,lebo viem ake my mame obavy z tych slovenskych majstrov.Je to katasrofa,ludia len spekuluju,ako zarobit,ale aku robotu odvedu,nad tym sa nezamyslaju.My zhaname obkladaca z okolia Ziliny,ale takeho,ktory sa tu neprihlasi,a sam sa bude chvalit.Stale plati-samochvala smrdi.
Odpovedať
Znamym robila fa z pruziny,ale viem ze maju malo casu,vela roboty,lebo robia byty,hotely,domceky len ked im vyda.my sme tiez v poradovniku,ale budem cakat lebo maju peknu robotu,da sa s nimi dohodnur a su rychli.ak ti to nesuri dam kontakt a dohodni sa osobne.
Odpovedať
@2013dolly ahoj prosim pohladaj kontakt by aom sa im ozval ja aom z tiziny tak by to nebolo ani daleko a vy ste odkial?
Odpovedať
@hasanahoj jasne posli mi prosimta cislo zavol vizistim
Odpovedať
@2013dolly a o dobrom obkladacovi neviem ak by som zistil dam vediet
Odpovedať
Prepac,z Varina nam robili potery.Omietky nam robili z CA 0948694585,boli sme spokojni,aj ked nejake tie krabice zahadzali.S cenou sme sa dohodli na pevnej cene.Mali sme m2 ,co nam robili CP,tak povedal vyslednu sumu.Robili traja,Tahali aj do 21,00hod.Mozem len odporucat.Bola by som rad,keby takych partii bolo viac,lebo s hrubou stavbou sme mali velmi zle skusenosti.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 rokoch
Pozdravujem. Tiež budem potrebovať na jar vápennocementové omietky na porfix a betón stropy zhruba 250m. Viete dať nejaké overené kontatky? Na nete ich je neskutočné množstvo, ale tak potrebujem niekoho overeného s kým ste boli spokojní, lebo už ma prestáva baviť zaplatiť niekomu za niečo, čo musím nakoniec po ňom ešte opravovať. Najlepšie zo ZA, PB okresu. Poprípade aj na potery následne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?