Kto oškrabáva staré tapety?

Ahojte, neviete mi prosím poradiť,či ešte existuje niekto kto dobrovoľne oškrabáva staré tapety :O) ? a ako sa asi pohybuje suma za m2 ? Ďakujem
Odpovedať
Podla mna firmy, co robia rekonstrucie bytov to robia. Pripadne studaci nacierno na brigadu cez prazdniny. My sme kedysi davno pri stavbe domu platili studakom za pomocne prace 70 SKK/ hodinu.
Odpovedať
Profilova fotka
Záleží od druhu tapiet a použitého lepidla.Zhruba 2-3€/m2.Dobrovoľne nie ,ale za peniaze áno.
Odpovedať
staré tapety v paneláku :o)
Odpovedať
Profilova fotka
@pg ked ich rozprasovacom poriadne navlhcis, pojdu dole lahko
Odpovedať
Profilova fotka
@pg Ahoj, ked tapetu namocis pripravkom na odstranovanie tapiet (napr. Metylan), ide to uplne paradne dole. PS: pripravkom netreba setrit a treba ho nechat par minut posobit.
Odpovedať
Rada by som som si najala niekoho na to strhávanie.Ale ďakujem za rady :o)
Odpovedať
zainzeruj
Odpovedať
@pg ak mate financii dostatok a nie je ti luto vyhodit na to nejakych par stovak, tak zadaj inzerat. :-) alebo teda poziadaj aj o tuto robotu tych, co vam budu stierkovat, malovat. vsak ked im zaplatis, urcite to radi spravia. ja osobne by som to spravila sama, pokial je na to cas. lebo stierkovat, malovat neviem, ale toto je robota ktoru kazdy zvladne. idealne pustit sa do toho s nejakym partakom, al. kamoskou. pustite si k tomu radio, este si pri tom aj zatancovat mozete, budete mat zabavu :-) my sme na bratovom byte skrabali stare omietky, a rozoberali parkety, dobre to bolo celkom :-D a mala som pocit, ze som aspon trosku prilozila ruku k dielu. na zvysne roboty uz nabehli majster so svojimi chalanmi.
Odpovedať
Dobrý večer, pokiaľ je to ešte aktuálne, rád sa podujmem. Stavbárčinu robím už 4 roky a mám skúsenosti i z odstraňovaním starých tapiet.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?