Košice - protislnečné fólie na okná (panelák)

Profilova fotka
Ahojte, poprosím váas o skusenosti s protislnečnými fóliami, ktoré sa dodatočne lepia na okná (z vonkajšej strany). Ako ste spokojní, kto vám to robil, aký typ fólie ste si dali, pomohla by mi aj orientačná cena. Ďakujem.
Odpovedať
My sme dodatocne lepili, ale z vnutornej strany, neviem o lepeni zvonku. Mame ich uz asi 5 rokov a su stale ako nove. Nejaka firma z piestan nam ich robila, nasla som ich cez internet. Na 3 okna z juznej strany nas to vyslo priblizne 200€.
Odpovedať
Profilova fotka
Pozdravujem. protislnecne folie sa vyrabaju v roznych prevedeniach od svetlych az po tmave ,treba sa rozhodnut ci pri pouziti velmi tmavej folie Vam nebude vadit malo svetla v obidli,ceny zacinaju okolo 20€ za m2 a montaz 10€ m2. Vsetko dobre prajem.
Odpovedať
@valika_val Ja mam protislnecne zrkladlove folie na dome. Primarne som ich daval kvoli nazeraniu okoloiducich atd. ale plnia aj ucel odrazu svetla a tepla. Ide o to vybrat si kompromis medzi priepustnostou svetla... Menej svetla v dome takmer vobec nevnimam. Rozdiel v priepustnosti svetla s foliou a bez vidno na foto. Som spokojny....montovala firma Bruxafol...mate ich aj v KE
Odpovedať
Profilova fotka
@tomino9 máte prosím aj žalúzie (externé alebo interné) ? ako ste spokojní s používaním týchto zrkadlových fólií... zvažujeme na dom - Ďakujem za info :-)
Odpovedať
@mitzekatze Mam klasicke vnutorne zaluzie. S foliami som spokojny...plnia svoj ucel.
Odpovedať
Profilova fotka
@tomino9 mozem sa opytat ako uplny laik...ohladom tych folii kedze ich mate na dome znamena to ze cez den Vam dovnutra nikto nevidi a zvonku to vyzera ako zrkadlo na dome? ale vecer uz ked je tma je dovnutra normalne vidiet?
Odpovedať
Profilova fotka
@mojamica Je to veľmi podobné ako fólie na autosklách.Po cestách a parkoviskách sú ich tisíce.
Odpovedať
Profilova fotka
@mesarosanton tak to si mi velmi neodpovedal na otazku....
Odpovedať
@mojamica jasne ze dnu ta je v noci vidno
Odpovedať
@mojamica Vecer je vidno ked sa vo vnutri svieti. Ale na to asi kazdy vyuziva zaluzie. Cez den robia zrkadlovy efekt,cim viac svieti slnko tym je efekt vacsi. Ciastocne brania aj prestupu tepla do interieru. Zalezi od typu folie aj je priepustnosti svetla.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?