Kontakt na robotníkov z Poľska, ktorí vyrobia kuchyňu na mieru

Prosím nemate niekto nejaký kontakt na nejakých robotníkou čo robia kuchyne na mieru z polska???
Odpovedať
Ak ti mozem poradit, nedavaj si kuchynu z polska. Kvalita a prevedenie onicom. Toto ti pisem z vlastnej skusenosti. Ked uz tak, tak radcsej IKEA. Urcite lepsia kvalita.....
Odpovedať
tak urcite zalezi od firmy..ja osobne nemam nic,moj ma predsudky voci poliakom,ale sestra ma od nich skoro vsetko a ozaj super...takze zas by som vsetkych do jedneho vreca nehadzala... ;-)
Odpovedať
@sakura77 Ano mas pravdu. Poliaci su rozni a aj kvalita je rozna, aj dobra a aj zla. ALE kedze poznam mentalitu slovakov, tj. vsetko najlacnejsie a za par korun, tak asi aj ti poliaci a ta kuchyna bude aj tak "kvalitna", hlavne ze bude lacna. Ono kvalitny polsky vyrobok je rovnako drahy ako hocijaky iny kvalitny vyrobok (napr. z Nemecka).
Odpovedať
no ano,netreba vsetko najlacnejsie..vid priklad tie polske oblubene hypermarkety nabytkove...nejaky kompromis treba:-)
Odpovedať
Profilova fotka
my máme kuchynu z polska, je robena na mieru. vyroba trvala 5 tyzdnov, montaz sami. dake foto mam v albume. kuchnska linka, dres, digestor, velky rozkladaci stol + 6 stoliciek = 2300 euro. kontakt ti poslem do spravy
Odpovedať
Robili mojej segre a boli šikovný a krásna kuchyňa len už sa im nedá dovolať preto som chcela nejake T.č ak máte nejake skusenosti z nejakými :-)
Odpovedať
@radhino Ďakujem
Odpovedať
Mam este jednu pripomienku, nezabudajte ze si kuchynu nekupujete na 2-3 roky.... Ake je to zname prislovie " Niesom taky bohaty, aby som si mohol dovolit kupovat lacne veci". Netvrdim ze som milionar, ale na niektorych veciach sa neda setrit !
Odpovedať
@tomas1901 to je pravda ale ludia su rozny niekto radsej kuchyna za 500e a mozem menit kazde 4roky
Odpovedať
mentalita slovakov na slovensku kuchyna 2000e v polsku uz moze byt za 1000e ale kvalitu uz neriesia len aby bola lacnejsia.preco rovno nezajdu na slovensku a povedia ze chcu kuchynu za 1000e.kazdy chce taliansky styl nemecku kvalitu a polsku cenu co mnohokrat alebo vecsiinou vzdy jedno ztoho nevyhovuje. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@juzan teraz ma napadlo toto príslovie: Robíme rýchlo, lacno a kvalitne! Je v tom ale jeden háčik: Keď to bude rýchlo a lacno, nebude to kvalitne. Keď to bude rýchlo a kvalitne, nebude to lacno. Keď to bude kvalitne a lacno, nebude to rýchle.
Odpovedať
Profilova fotka
@stanislava23 A preco prave z Polska? V Bratislave aj vsade inde je mnoho sikovnych stolarovarov a ak chces polsku kvalitu vedia ti ju dat:-) paci sa kontakt na stolara 0903 119 628
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja mam kuchynu z polska za 1/3 ceny u nas a som nad mieru spokojny. ziadna zavada , vsetko funguje. za dukaty co som usetril som si kupil spotrebice. tu je priklad. poliaci od nas kupuju v lese drevo. musia ho odviezt do polska , ususit, napilit, vyrobit vyrobok-napr. tatransky profil. a nam ho potom predaju za 3 eura za 1m2. slovak kupi drevo v tej istej hore a spravi to iste co poliak a co myslite kolko u neho stoji tatransky profil? raz tolko. a takto je to aj s nabytkom. kovanie maju to iste co nasi stolari, na lamino doskach pouzivanych na korpusy ca neda pokazit nic. a dvierka nasi stolari dovazaju v 90 percentach z polska. ale kuchyna v polsku je za 500 eur a tu je za 1500 eur.
Odpovedať
@malyraj Presne tak.My ked sme prerábali u našich tak som bola zastanca "Polsko nie" .Tak sme išli tu k nám do Žiliny do obchodou asi v tretom som si vybrala donesieme domou a polska :( A je tomu 11 rokou a služi :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@radhino poprosim Vas kontakt a firmu na kuchynu,dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?