Komplexna obnova bytoveho domu v Piestanoch

Dobry den, coskoro budeme vyhlasovat vyberove konanie na realizaciu komplexnej obnovy 9-poschodoveho bytoveho domu v Piestanoch. Tymto by som chcela poprosit o kontakt / odporucanie na stavebne firmy, ktore svojim zodpovednym a korektnym pristupom a kvalitou prace patria k spicke na trhu v relativnej blizkosti od Piestan. Prosim aj o pripadne negativne skusenosti, aby bolo mozne vylucit nekorektne firmy. Vopred dakujem.
Odpovedať
Dobrý den firma Lukystav , Dolna Streda moj manzel pre nich pracuje a to uz naozaj sme zazili vselijakych zamestnavatelov skuste a urcite budete spokojna :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Pohybujem sa v tomto biznise. Ročne vidím 25-30 hotových bytoviek od rôznych realizátorov. Jednoznačne najlepšia kvalita práce a hlavne rýchlosť - Arcus Signum. Konateľ je seriózny chce poradiť a pomôcť obyvateľom . Neni amatér ročne robia cca 12 bytoviek. Hlavná výhoda sú rýchli chlapci. Neviem si predstaviť mať lešenie rok pri okne... Určite doporučujem minimálne osloviť.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Dobry den firmu Lukystav urcite aj ja odporucam a hlavne chlapcov co montuju okna sikovny,ustretovy a spravili pracu aj naviac.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?