Kde mi urobia zdarma grafický návrh kúpeľne v Bratislave?

Ahojte, viete mi poradit nejake kupelnove studio v Bratislave, kde urobia graficky navrh resp vizualizaciu zdarma? Dakujem.
Odpovedať
@mumka no zdarma asi nikde, nikto nechce robit zadarmo a ty potom kupis inde :-) vacsinou za to pytaju tych 30E, ktore potom odpocitaju z ceny zakazky, ked od nich vezmes tovar.
Odpovedať
@anairda a vies mi poradit, kde mi urobia navrh za 30e? Ja som zatial tak zbezne googlila a nasla somsumy okolo 80e.
Odpovedať
@mumka myslim ze okolo 30€ pytaju v baumaxe. my sme vykseftili zadara, ale brali sme od nich aj obklad a dlazbu, na co sme mali dalsiu zlavu.
Odpovedať
@mumka ja som tiež takto chcela ušetriť.Bohužial v normálnych obchodoch je ten návrh na dve veci....Záujem toho pána bol o mna ako zákazníka asi nulový....pýtal sa ma na sedeniach napr....a toto ako chcete? žiadny jeho návrh nepadol....išla som potom do inej predajne, normále som oželela 80 Eur a pani zlatá mi na viacerých sedeniach urobila návrh,,,,,vlastne urobili sme.....potom mi objednávala aj obklady a aj doobjednávala,reklamovala,odrátala mi cenu za návrh...velká spokojnosť z mojej strany....Nakoniec sme si objednávali obklad do maleho wc cez prvu predajnu a odrátali nám aj tych prvých 30 Eur.....
Odpovedať
Profilova fotka
mne urobili zdarma ale u nas v Hlohovci, a to s tym, že sme si u nich aj objednali samozrejme kachličky. Ale inak navrh som mala , poslala som mu nakres, a on mi to urobil ako vizualizaciu. Ked som mala nejake namietky, mailom sme komunikovali, a opravil , čo som si požiadala.
Odpovedať
@mumka nam spravili v marktech. Musis tam vsak ist a vybrat si z obkladov u nich. Je to vsak len taky hruby navrh - skor len ako kladacsky plan. Za 30€ ale ani clovek nemoze cakat viac ;-) My sme nakoniec od nich obklad nebrali, takze nam tych 30€ prepadlo. Ale nevadi, lebo rovnaky rozmer sme zobrali inde, za lacnejsie, takze vizka sa nam zide ako kladacsky plan.
Odpovedať
Profilova fotka
Grafický návrh, resp. vizualizáciu i s výstupmi (náhľady+kladačák) Vám nikde Zdarma neurobia. Zväčša je to služba za zálohu, ktorá sa následne odpočíta z ceny objednávky uskutočnenej v danej predajni. Osobne si myslím, že za tých 30-80€ si určite do novej kúpeľne niečo vyberiete :) Naozaj kvalitná vizualizácia s kreatívnymi riešeniami na mieru je zložitý proces trvajúci niekoľko hodín, pamätám si, že som niektoré návrhy kreslil a vymýšlal aj niekoľko dní, kým sa dotiahli k dokonalosti, takže nie je možné to robiť Zadarmo. I keď v Baumarktoch typu "Baumax" kde si sami poviete čo a kde a oni to hodia do šablony a vytlačia Vám 2-3 náhľady, to možno Zdarma aj bude :D PS: Vaša hrubá predstava dizajnérovi vždy pomôže aspoň na odhadnutie vkusu ;) Ak hľadáte inšpiráciu, pozrite si vizualizácie na mojej stránke ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Odporúčam si to dať spraviť v SIKO kúpeľne. Nám tam spravili ozaj kvalitnú grafiku. Samozrejme sme tam aj kupovali materiál, takže to bolo v podstate zadarmo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
kupte si unas pravu topanku,a lavu Vam dame zadarmo. ;-)
Odpovedať
Nechapem, preco by mal nieco take ako navrh kupelne niekto robit zadara /zadara mi mama uvari lekvar a kamoska postrazi dieta/, kup. studio nema zadara ani PC,ani tlaciaren, ani energiu, aj do prace na niecom musi prist, jest,pit ........platit odvody.............
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
@staronova a možem vedieť v ktorej predajni ste boli spokojný?dakujem ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@mumka myslim ze setrit na navrhu je jedna z najvacsich chyb ktorych sa ludia pri realizacii vlastneho byvania mozu dopustit. na navrhu usetrite 50 eur ale ak bude nekvalitny, prerabanie Vas bude v reale stat ovela viac. oplati sa to?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?