Kde koupit sanitu?Online nebo studio? Bratislava

Ahoj, jsem tu nová, rekonstruujeme domeček v BA a potřebujeme koupit sanitu do koupelny a samostatného wc. Chci ještě dokoupit i dlažbu do vstupní chodby (se třemi schody), do technické místnosti a obklad + dlažbu do samostatného wc. Vyplatí se nakoupit samostatně po eshopech nebo zajít do nějakého studia a tam zkusit slevu? Např. Keramika Soukup má všechny značky, které hledáme (JIKA, RAKO,Kaldewei, atd). Nechceme nic speciálního, ale ani nízkou třídu. Spíš standard. Díky za tipy. K.
Odpovedať
@toodlenoodle Ved chod do toho studia a daj si urobit osobne cenovu ponuku. Potom si iba porovnas s cenami y eshopv a budes mudrejsia, co sa ti viac oplati ;-)
Odpovedať
@toodlenoodle ja som to spravil inac. Na nete som si nasiel najlepsiu cenu na kazdy vyrobok ktory som chcel, a tento vyber z cien som poslal do kamennych obchodov. A nasli sa obchody ktore moje ceny akceptovali a kto mi dal este naj zlavu som ich ponuku akceptova a vsetko mi doviezol domov. cize za netove ceny z kamenneho obchodu:-) z povodnych kamennych 3000 som sa dostal na 1980. len si na to treba najst cas a skusat
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?