Izolacia podlahy Glasbitom, neskor dokoncenie polystyren, poter

Ahojte, hladam dodavatela ktory by mi vedel v najblizsej dobe spravit izolaciu deky Glasbitom pred montazou okien. Nasledne zhotovujeme instalacie, polystyren a podlahove kurenie a ak by bola spokojnost, tak by som s nim pokracoval aj na finalizacii podlah cize polystyren,poter a mozno dlazba. Ked tak sprava prosim. Dakujem. Lokalita Velky Biel, podlahova plocha cca 170 m2.
Odpovedať
@jojkolenka najdi si radsej niekoho v tom obore, nie takeco co ti spravi aj hydroizolaciu aj poter aj dlazbu a ranajky do postele.
Odpovedať
@gashtaan A ty, si myslíš že na tieto základné stavebné práce majú stavebné firmy na každú činnosť zvlášť jedného človeka? veď na postavenie domu by som tak potreboval 30 ľudí a k ním po jednom pomocníkovi :-) Alebo poznáš firmu čo lepí len lepenku a nič iné nerobí? Veď na celý ten cirkus potrebuješ izolatéra a murára, čo by malá firma mohla mať.
Odpovedať
@gashtaan Presne ako napisal slavoslav. Najuzsia specifikacia ked chcem teraz zatial len hydroizolaciu su firmy co robia podlahy...
Odpovedať
@slavoslav ano poznam... nuz, kazdy si je strojcom svojeho stastia.
Odpovedať
@gashtaan Tak daj prosim tip na firmu co robi iba hydroizolacie. Dakujem.
Odpovedať
no dobre, tak asfaltove hydroizolacie je iny pripad nez PVC co mam ja, ale poter by som dal spravit poterarom a nie vseobecnemu murarovi co bude poter do domu nosit vo furiku.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?