Internetový obchod www.ocslovensko.sk

Odporucate objednavat kuch.spotrebice cez tento internet.obchod??maju fajn ceny,ale ake mate skusenosti Vy s tymto obchodom??
Odpovedať
nikto nic? :-|
Odpovedať
ja som objednávala 3krat.Všetko prišlo v poriadku. Akurát na varnú dosku sme čakali týždeň.
Odpovedať
Profilova fotka
aj my sme odtial objednavali v aprili a do tyzdna prisla rura, varna doska, digestor aj chladnicka... vsetko doslo zabalene a neposkriabane :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@miko509 tiez ma dnes presvedcila cena v ich obchode a teda to,ze maju dopravu zdarma.Citala som vsak recenzie,ktore maju na ich stranke a ohlasy su rozne,preto sa pytam ludi aj na tomto fore ake maju s touto firmou skusenosti.Vdaka za info!
Odpovedať
@aldream Hlavne si daj pozor na to, ci naozaj predavaju tovar urceny pre Slovensko a nie nejaky cierny dovoz zo zahranicia, lebo potom nebudes mat zaruku ... http://finance.idnes.cz/na-opravu-zda...
Odpovedať
@pivec citala som,perfekt clanok,vdaka Ti pivec!myslim,ze pre mna poucny na 100%...
Odpovedať
@pivec prave pozeram,ze obchod SMARTIK a OCslovensko je vlastne ten isty internetovy obchod,je to mozne??? ]-( kuk sa na to: http://smartik.sk/menu/profil-obchodu... http://ocslovensko.sk/menu/profil-obc... -mne to naozaj pride ako podvod uz teraz..co Ty na to??? =-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Este jedna vec ak Vám niekto da 0,5% zľavu len preto ze zaplatíte dopredu tak to asi nebude len tak. Ale na Slovensku to ludia budu brat ze jaka super akcia... Tu uz všetkým asi pííp :)))
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?