Hľadáme kominára na vymurovanie komína - Myjavské kopanice

Profilova fotka
Potrebujeme vymurovať komín zn. Schiedel uniplus 16 výška cca 6m a nádstavec2,31m nerez. Neviem zohnať certifikovaného kominára, už asi mesiac sa z jedným dohadujeme a akosi stále sa k ničomu nemá. Komín je už zakúpený, len ho postaviť. poprosím poraďte niekoho, zodpovedného s kým máte dobré skúsenosti.Ďakujem
Odpovedať
Komin musi stavat certifikovany kominar ? Ved v komplet balikoch schiedel su pomocky aj presny navod na vystavbu a nie je na tom nic zloziteho.
Odpovedať
@zabka76 presne ako pise engineerr. Komin ti postavi hocijaky aspon trosku zrucny clovek. To som este nepocul aby to staval len certifikovany kominar
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem za odpovede :-) Aj by sme si to sami urobili, ale nieto času, radšej niekomu zaplatíme za dobrú robotu ;-) Pri kolaudácií, tak či tak potrebujete pečiatku revízie, nie?
Odpovedať
@zabka76 neskusali ste oslovit priamo Schiedel? Neviem ci take veci robia, ale ak ano a mate za to platit, nech je od nich a mate istotu, a v pripade neocakavaneho problemu aj bezproblemovu reklamaciu.
Odpovedať
Profilova fotka
@zabka76 mne 7,5m schiedel postavil murar za 150 €, potom sme zavolali kominara na reviziu, stala 38 €. Kominar ti komin stavat nebude.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?