Hľadám šikovného stolára na kuchyňu z okolia Trnavy

Profilova fotka
Ahojte. Ideme riešiť kuchyňu a tak som začala hľadať stolárov, ktorí sú šikovní a hlavne lacní. Samozrejme, ušetrenie nie na úkor kvality. Prosím, keď tak sa ozvite, resp. dajte tipy. Ja som z okolia Trnavy, takže asi z tejto oblasti niekoho. Ďakujeeeem.
Odpovedať
1
2
mam je šikovny a robi aj za slušne ceni napiš pošlem čislo.
Odpovedať
sice nie je z okolia TT ale zo Šale,ak by si chcela...
Odpovedať
Profilova fotka
@kvietok2012 môže byť
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. Ja spolupracujem s jedným stolárom z Nitry, ceny sú veľmi dobré(lepšie som ešte nenašiel nikde) a kvalita ako z kuchynského štúdia. Ale spolupracujem aj s jednou firmou ktorá vyrába kuchyne pre iné kuchynské štúdia a ja to viem zohnať za veľkoobchodné ceny... a keďže nemám kamenný obchod a neplatím nájomne a zamestnancov, viem to dať oveľa lacnejšie. A vedia to vyrobiť celkom rýchlo. Ak máte záujem, napíšte mi. Ja ponúkam v cene aj návrh a fotorealistické vizualizácie aké mám uverejnené v mojom portfóliu alebo na webovej stránke. Pošlite mi prípadne pôdorys, resp. návrh ktorý máte a môžem Vám to dať naceniť. V pondelok budem v TT u kamaráta ktorému robíme šatníky a kuchyňu tak by bolo možné aj osobné stretnutie. Prajem pekný deň. Ing. arch. Ľ. Kováč
Odpovedať
@moravcikjuraj nespamujte cele forum vasou reklamou! Ak tu chcete mat reklamu, zaplatte si profi profil a nevnucujte sa...
Odpovedať
Vizky robia kuchynske studia aj zadarmo a vy tu peniaze pytate :-p dokonca sikovny si ju spravi aj sam a pojde s tym do kuch. studia napr ako ja. @anairda ma pravdu, na toto su tu profi profily, je jedno ci spominate nazov firmy a ci nie.
Odpovedať
inak v tomto smere som našiel na nete zaujímavu stránku, ktorá sa ide venovať výberu dodávateľov. Myslím že to bolo niečo ako http://www.stavrek.sk. Myslím, že ak táto stránka naozaj bude fungovať tak to pomôže pár ľuďom pri výbere dodávateľov.
Odpovedať
Profilova fotka
@moravcikjuraj Dobrý deň. Vizu nepotrebujem. Robila som si ju sama v ikea programe. Ide mi skôr o nájdenie vhodných ľudí a samotnú montáž.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Nam robil kuchynu aj cele vybavenie do domu jeden sikovny stolar z Pastuchova. Sme s nim velmi spokojni aj kvalitou aj cenou. Mozem poslat kontakt do IP.
Odpovedať
@moravcikjuraj nerobte zo mna hlupaka.... toto su vase slova: "ak chcete vizošku viem vam ju urobit za pár evri, tiez vam viem urobit... "- je to jasne ponukanie svojich sluzieb - a to sa podla pravidiel stranky nesmie... a nezavadzajte, ze tu nedavate na seba kontakt - v inom prispevku z toho isteho casu ako ten v tejto teme, ste dali na seba priamy kontakt. tu na stranke je x,y,z ludi, ktori robia take vizualizacie ze ta vasa vyzera oproti nim ako kresba od skolkara... ja medzi nich nepatrim, aby bolo jasne a neobvinili ste ma, ze vas na to upozornujem preto lebo vam zavidim zakaznikov atd... len si myslim ze pravidla stranky by sa mali dodrziavat a nie ze v priebehu 10 minut spamujete xyz tem s ponukou na fušky (navyse temy, kde sa ludia pytaju na uplne ine veci a s vasou profesiou to suvisi len okrajovo...).
Odpovedať
ahojte poznate nejakeho dobreho stolara z TT alebo okolia, na vyrobu kuchynskej linky, najlepsie vlastna skusenost
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Profilova fotka
@kvietok2012 mozem poprosit kontakt na toho stolara do IP dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@bubbllee mozete mi prosim poslat kontakt do IP dakujem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Chcel by som oživiť túto tému pretože hľadám stolára na kuchyňu s dobrými referenciami. Viete mi niekoho odporučiť? Ďakujem
Odpovedať
Ja som bola velmi spokojna s mojim stolarom. Je z Bratislavy. Neviem, z akej oblasti hladas. Ak chces, poslem kontakt do IP.
Odpovedať
@ttmarek
Odpovedať
@chrochrinka Ja hľadám stolár z Trnavy a okolia.
Odpovedať
Profilova fotka
@bubbllee ahoj, poprosila by som kontakt na stolara z Pastuchova, prosim do IP
Odpovedať
Profilova fotka
@kvietok2012 ahoj, mozem porposit kontakt na stolara a co vam robil? prosim do IP
Odpovedať
@chrochrinka posles mi prosim kontakt na stolara? velmi pekne dakujem :-)
Odpovedať
@zuzka_bluzka posielam do IP
Odpovedať
@medtop mozem aj ja poprosit kontakt na stolara do IP? Dakujem @kvietok2012 @bubbllee
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Nejaké nové skúsenosti s dobrým stolárom z TT a okolia?
Odpovedať
Profilova fotka
@chrvacka dostala si nejaké kontakty? prepošleš prosím?
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?