Hladam serioznu stavebnu firmu na stavbu montovaneho alebo murovaneho domu.

Dobry den Prosim o vypracovanie cenovej ponuky na montovany alebo murovany dom. Plany projektu su na fotkach. Viem poslat aj plany s quatami. Cenova ponuku by som uprednostnila bez garaze a aj s garazov. Do ceny nemusi byt zahrnuta zakladova doska.
Odpovedať
@petra7825 s takými podkladmi nezískaš ani serióznu cenu, ani serióznu firmu :-) resp. aké podklady, taká bude aj cena ak sa na to vôbec niekto dá nahovoriť.
Odpovedať
Profilova fotka
satnik2 vacsi ako spalna, tak to je sila :-o :-o :-o
Odpovedať
najskor by som zmenila projektanta, neviem si predstaviť toto stavať a potom tam bývať
Odpovedať
@slavoslav, @dulius, @sisa15 - na to aby to tu niekto kritizoval som to tu nedala.Ako som spomenula mam aj normalny project ale ten sa mi tu neda dat kedze to nie je v JPG formate a satnik chcem velky americky.
Odpovedať
@dulius asi si este nepocul o walking closete
Odpovedať
Profilova fotka
@petra7825 nie, nikdy som velke satniky nevidel ... a ked uz ano, ze satnik ma 14m2, tak spalna potom 25 ...
Odpovedať
@dulius chapem ze z pohladu chlapa absolutne nepredstavitelne :-D ale vedz ze aj my mame vacsi satnik ako spalnu - kde mam len postel, nocne stoliky a jednu policu // chodime tam len spinkat// kdezto do satnika som chcela dat naozaj vsetko vratane komplet sezonneho oblecenia,topankovnik, zasuvky na lozkoviny a pod... je to vsetko o potrebach majitela domu, pre mna osobne v tomto podoryse najmensie zlo :-D inak suhlasim s ostatnymi, absolutne nefunkcne dispozicne riesenie, niekde predimenzovane a niekde poddimenzovane... nechce sa mi verit ze je toto praca projektanta. A pre zadavetlku temy - k naceneniu je najlepsi vykaz - vymer, z tohto sa cenova ponuka neda urobit.
Odpovedať
@petra7825 škoda že si nepochopila môj príspevok, ale aj tak držím palce.
Odpovedať
Som ochotny dat v praci vypoved a zodpovedne vam to zmenezovat tak, ze to bude postavene v 100% kvalite z vami vybranych materialov (v hrubom odhade ceny je aj inteligentna elektroinstalacia, drevohlinikove okna s exterierovymi zaluziami a v zahrade pristavacia plocha pre vrtulniky), v kamaratskej cene 200-250 tisic eur.
Odpovedať
Profilova fotka
Prepac,viem ze bola inak polozena otazka, ale tak zle dispozicne rieseny projekt tu nebol davno. Miesto urazania sa sa skis mozno s niekym poradit. Ak bol tohto navrhu autorom projektant... :(
Odpovedať
Prepáčte ale toto nie je Facebook A Vás názor má nezaujíma
Odpovedať
Profilova fotka
@petra7825 z kritiky si nič nerob , každý bude pripomienkovať , a nikto nepochopí že každý ma iné predstavy o byvani. Niekto si postaví dom a bude si myslieť , že každý iný dom bude obsahovať jeho predstavy o byvani. No nie je to tak. Aký dom si postavíš v takom budeš byvat. A ty sama vieš v akom chceš bývat. Bodka. Tu keď napíšeš niečo , tak hneď sa na teba vrhnú a budú kritizovať všetko , len nie to čo k čomu sa majú vyjadrit.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@jankazb aký je všeobecne dobrý projekt pre každého?, to že sa niekomu nepáči ešte neznamená , že je nie dobrý pre niekoho iného zadávateľka si praje postaviť taký dom nič viac,
Odpovedať
Profilova fotka
@duzu ja som nepovedala ze existuje univerzalne dobry projekt. Ale ak nieco nie je ok, mudry clovek si da poradit a neuraza sa na nieco co nebolo urazlivo napisane. Ale nech sa paci, kto chce kam...
Odpovedať
@jankazb názor môže povedať každý , no vo svojom dome nech sa pre konečné riešenie rozhodne majiteľ , on tam bude bývať, ja som už 3x prerábal , no vždy je niečo čo by som časom chcel ináč, a ženy sú obzvlášť nespokojné stvorenie , nikdy nevie čo presne chce, no aj ked to dostane chce zas niečo iné
Odpovedať
Profilova fotka
@duzu tak sa snaz,nech nevymeni raz i teba :-D , to my zeny obcas tiez robime ;)
Odpovedať
@jankazb len ťaháte za kratší koniec, vieš koľko je prebytok žien?
Odpovedať
Profilova fotka
@duzu to ale nic nemeni :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?