Hľadám partiu na strojové alebo ručné omietky v Partizánskom

Profilova fotka
potrebovali by sme niekoho sikovneho alebo partiu, ktora robi strojove omietky (alebo rucne) cenovo dostupne... pripadne stierky... nutna obhliadka... poradte niekoho v okoli Partizaske - Topolcany..
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, mozem ti oporucit na rucne omietky - stierky jedneho chalana z Bosian ma peknu a dobru robotu, sestre stierkoval cely dom a bola spokojna
Odpovedať
Profilova fotka
@mindisko dakujem.. a neviete nieco o cene? a ako sa vola? dakujem vopred
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den. Poznam skvelych omietkarov s PE. Ak by ste mali zaujem, kontakt na mna najdete v profile alebo cez IP. Cena 7 euro. Orientacna.
Odpovedať
@moncik91 môžem odporučiť chalanov, čo robili nám, prišli tuším z Prievidze, nebol problém aj keď to je diaľka, urobili nám to krásne, šikovno, s baumitom, nič od nás nepotrebovali, cena tuším 7,5. Odkukali sme najskôr ich robotu u suseda a fakt to bolo dobré, tak potom sme ich volali aj k nám. Teraz nám prídu urobiť aj dom zvonka, keď je záujem pošlem číslo do IP...
Odpovedať
Pekny vecer prajem.Akurat tento tyzden umna koncia tiez chalani z okolia PE som max spokojny maximalne sme si sadli a vyhoveju mi vo vsetkom dobre poradili pomohli.Na cene sme boli dohodnuty uz od januara a zacali makat az v maji a aj ked je sezona cenu nezvisili!!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
prosim o nejake kontakty na strojove omietky. partizanske, prip. okolie. dakujem
Odpovedať
Nam robili Vapnocement za 6.4€/m2. Ručné trvajú podstatné dlhšie a asi budú aj drahšie...záleží od podkladu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?