Hľadám majstrov na rekonštrukciu kúpeľne v Bratislave

Ahojte, potrebujem poradiť nejakých šikovných majstrov v BA, ktorí by pomohli s rekonštrukciou kúpeľne. Nechceme kontaktovať firmu, lebo to zvykne byť podstatne drahšie, ako keď príde nejaký majster, dvaja. Ďakujem vopred za všetky tipy.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, s vodoinštaláciami by som vedel pomôcť ;-) Skúste mi napísať mail, určite sa dohodneme.
Odpovedať
ja by som vedel, tiez pomoct z vodou, elektrinou, pripadne aj sadrokartonom, obkladaca tiez mám najlepsieho,akurat par mesiacov este bude v kempinski riverparku obkladat
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Niezeby sme sa chceli vtierat, ale skus si pozriet nase prace: na kupelne a kopec inych veci sme specialisti. Na Modrej streche sme novi (a este dezorientovani), takze viac referencií je na nasom FB. My sme sice firma, ale naše stabilne jadro ma pocet osob 2 a az ked treba, obklopujeme sa nasimi sikovnymi externistami.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
@rapidko mohli by ste sa mi ozvat do IP,dik
Odpovedať
Ahojte. ďakujem za všetky reakcie, neviem prečo, ale nezobrazuje mi to tu notifikacie ani nic a tak som si vsetky tieto reakcie nasla teraz. Kupelnu uz mame samozrejme davno hotovu.
Odpovedať
@ross13 škoda chystal som sa Vám ozvať sa
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@ross13 ahoj, mozes mi, prosim napisat, koho ste zohnali na prerabku kupelne, aj cca cenu vsetkeho aj s pracou? dakujem velmi pekne
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?