Hľadám firmu na rekonštrukciu domu v Bratislave

Potrebujeme zohnat spolahlivu a serioznu firmu, ktora ma normalne ceny a dobru kvalitu prevedenej prace. Mame problem s tym, ze akonahle zistia lokalitu, ceny su premrstene a to nehovorim o tom, ze po case sa to urcite este navysi o ''neocakavane naklady'' ako je to typicke pre mnoho firiem na SK. Najde sa este poctivo pracujuca firma na rekonstrukciu domu v BA za normalne ceny ? Prosim, dajte mi referencie. Vopred vdaka.
Odpovedať
1
2
@ba30 my mame skvelych chalanov, len budu volni az od decembra.. Su zo Senca.. To je pre Vas ale asi neskoro, vsak?
Odpovedať
@bejby29 ak by ste mali nejaky kontakt, tak by som bola vdacna. Prinajhorsom by sme pockali, ved na dobre sa dlho caka ako sa hovori ;-)
Odpovedať
@ba30 ja sa s nimi v pondelok dohodnem a dam vediet, ok? Neviem, co planuju do buducna, viem, ze uz ich aj tu oslovili, ale maju uz Rakuska dost, treba byt aj s rodinou
Odpovedať
Profilova fotka
@ba30 Prečo si nezoberieš spolľahlivú partijú živnostnikov??
Odpovedať
@skalko1601 preco nie...ak mas nejake dobre referencie, tak sem s nimi :)
Odpovedať
@bejby29 ok, dakujem za ochotu a budem cakat na odpoved :)
Odpovedať
@ba30 odporucam tu ktoru robi aj nam a kontakt ti posielam do IP
Odpovedať
ja by som ti odporucila c robila nam ak bude zaujem poslem cislo do IP,maximalna spokojnost snimi ;-)
Odpovedať
@pepppe urcite budem rada, ked mi posles kontakt, vopred dakujem :)
Odpovedať
;-) rada poslem,lebo vazne su super,a ako pises,ze ked zistia kde to je hned suma navysi,ale mi sme boli spokojny ako povedal na zaciatku tak aj bolo nic navyse uz som tu jednej pani pisala kontakt a aj si to dali jemu robit a si nevedia vyachvalit tiez boli z BA ;-) ZE KVALITNE A CENOVO SUPER,INY PYTALI MAJLAND ,pan Kostelansky ,nam poslal afotky co robi,,tak nam to este viac vyhovovalo
Odpovedať
ahoj ak este nikoho nemas tak ti poradim firmu Jozef Mravec-RENOVAK robia vsetky druhy prac rekonstrukcie,krasne terasy (nam ich tiez dohodil jeden znamy,su sa mi zdat z Cadce a mi sme boli velmi spokojni.)tel.cislo ti bohuzial nemozem dat,lebo to je zakazane na pravidlach prispievania do fora,ak si prihlasena na Facebooku ma tam stranku tak sa mozes pozriet.Dufam ze sa Ti podari ziskat neaku dobru a lacnu firmu.S pozdravom Katka
Odpovedať
Článok sa načítava...
ahoj,aký je rozsah rekonštrukčných prác? Ďakujem!
Odpovedať
@pepppe zatial mi od Vas neprisiel ziadny kontakt na toho pana Kostelanskeho, mohla by som Vas pekne poprosit o preposlanie ? alebo aspon firmu a ja si uz kontakt najdem. Dakujem :)
Odpovedať
@1009katka Zatial sme stale v stadiu hladania a vytvarania cenovych ponuk, takze nic konkretne nemame. Stale pretrvava ten problem, ze na zaciatku hodia nizku cenu a ked vidia lokalitu, tak s casom zrazu narastaju aj naklady a konecna cena. Typicka neserioznost nasich firiem. Dufam, ze sa nam podari coskoro niekoho spolahliveho a cestneho najst.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
ja tiez hladam serioznu a spolahlivu firmu, ktora robi kvalitne rekonstrukcie v BA. Ak poznate nejaku, poslite mi, prosim, kontakt. Vdaka.
Odpovedať
Tiez by som rad poprosil o nejake kontakty (ako v predchadzajucom prispevku) - najma podlaha + kurenie do bytu. Dakujem.
Odpovedať
@ba30 ja odporucam firmu MKStavby velmi, velmi spokojna, aj mne prerabali dom...
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@bejby29 @pepppe Aj my by sme potrebovali kontakt na dobru a spolahlivu firmu, ktora nam za dobru cenu prerobí dom. Prosím pošlete mi ho do IP? Ďakujem pekne.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?