Hľadám firmu na rekonštrukciu bytového jadra v Bratislave

Chcela by som Vas poprosit o doporucenie firmy na rekonstrukciu bytoveho jadra - kupelne v Bratislave na zaklade vlastnych skusenosti. Nakolko som sa na jednej firme uz dost popalila, zvolila som takuto formu hladania..Potrebovala by som kvaline prevedenu pracu za normalnu cenu.. Vopred vsetkym dakujem ;-)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
@petisko69 Zaplať si reklamu, alebo sa daj medzi PRO. @danka773 Myslím, že takýmto spôsobom toho správneho dodávateľa asi nenájdeš.
Odpovedať
skus Jan Halgas (neviem nazov firmy) - 0903 221 830, mne robili jadro a som spokojna. Ma sikovnych ludi, ten chalan co u neho robi mi teraz preraba aj zbytok bytu a je dobry a spolahlivy. Ale nezabudni, ze mala by si im presne povedat co kde a ako chces. Inak si to spravia podla seba a neskor nemusis byt spokojna. Najlepsie by samozrejme bolo tam byt s nimi, ale on mi stale volal, ked si nebol niecim isty,takze pohoda. Ale ako s robotou ako takou som bola spokojna a za celkom dobru cenu.
Odpovedať
@zaja32 ahoj a o aké tipizované jadro sa jedna
Odpovedať
Profilova fotka
My máme teraz firmu /dvoch chlapíkov, jedného poznám osobne/ a sú super, cena výborná za dve kupelne plus dve plávajúce podlahy v izbách a dva wc sme ich vyplatili a skoro sme spadli na zadok kolko málo nás to stálo. Podotýkam že robili komplet obklady v kupelkách takže nebúrali, len obkladali aj wcka obkladali a sme nadmieru spokojní. Sú to nefajčiari čo považujem v dnešnej dobe za velkú devízu, lebo polka robotníkov čas strávený u Vás prefajčí :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@zaja32 a cena 2970€ za jednu kúpelku sa mi zdá riadne prehnaná :-) nám toto všetko robia za ovela priaznivejšiu cenu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zaja32 No dnes som sa o tom s nimi rozprávala a bolo by to o 1000€ menej :-) a tiež komplet:-) plus návrh a predbežná kalkulácia, ktorú robia zadarmo a nezáväzne.
Odpovedať
@ja028 Ahoj, vieš mi napísať do IP adresy na nich nejaký kontakt alebo nejakú stránku. Lebo tiež ma čaká takáto prerábka a zháňam nejaké firmy, aby som si to vedela dať viacerým naceniť. Ďakujem
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@zaja32 mám len telefonné číslo a prípadných reklamácii sa tiež nebojím však máme na nich kontakt, viem že v dnešnej dobe je to hrozné s reklamáciami a preto sme zvolili ich.
Odpovedať
Profilova fotka
@scooby25 poslané, verím že budeš nadmieru spokojná tak ako sme aj my.
Odpovedať
Profilova fotka
@zaja32 určite nie :-) teraz sa už síce poznáme, ale nám robia celý dom /novostavbu-holodom/ ak by bol záujem je možné aj pozrieť u nás, lebo zatial tam nebývame. :-) čakáme ešte na nábytok, kuchynu a kým to všetko dorobia, lebo ešte nám chýbajú podlahy v štyroch izbách a schody. A robia nám aj komplet dvere a zárubne, ale na tie ešte čakáme kým prídu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zaja32 ja už telefon nepotrebujem ....toto všetko je o prístupe.A u Teba je to zrejme len o zvedavosti, kedže jadro prerobené máš.
Odpovedať
Profilova fotka
@zaja32 Nebudem verejne vešať ich číslo na net, bez ich povolenia!!! Kto má vážny záujem tomu pošlem do internej pošty s ich povolením a určite nie verejne, nepotrebujú sa prezentovať zrejme verejne ich predáva robota a nie firma!!!
Odpovedať
Profilova fotka
Jedna malá ukážka ich práce :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zaja32 @leo0123 preferujete jednu firmu, tak je jasné že si nahrávate a to hovorí za všetko a nie je to len v tejto jednej diskusii ...takže viac nemám čo k tomu dodať, môžem sa na tom len dobre pobaviť, čo sa aj stalo :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@zaja32 Prvý príspevok sa píše takto :-) Nevedeli sme kolko nás to bude stáť lebo najskor sme si mysleli že to budú len kúpelne /čo sme cenu vedeli/ čo nám budú robiť a kedže sa osvedčili tak pokračujú dalej v celom dome :-) Ale to je úbohé takéto chytanie za slovíčka podstatná je robota a nie zhadzovanie roboty druhých. Končím s touto debatou, lebo to k ničomu nevedie.
Odpovedať
Profilova fotka
@zaja32, @leo0123 :-D :-D :-D zmazali ste celú Vašu diskusiu, aká náhoda :-)))))))) teraz to vypadá, že tu diskutujem sama :-) je to choré najprv oponovať a potom zmazať diskusiu, myslím že viacerí ľudia čo to čítali si urobili názor :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?