Hľadám architekta a stavebný dozor v Rakúsku

Profilova fotka
Zdravim, zhanam architekta a stavebny dozor (ktory je v rakusku povinny). Stavba by bola realizovana kusok od BA. Poprosim kontakty a dakujem!
Odpovedať
robim ako architekt v rakusku, moje tel. cislo:+43 650 43 23 818
Odpovedať
Profilova fotka
@sifu mozes mat aj slovenskeho architekta. V AT ti projekt prekreslia.
Odpovedať
@mom3 Je to zbytocne vyhadzovanie penazi , naco davat kresit plany na Slovensku a potom ich davat kreslit znova a platit znova?
Odpovedať
Profilova fotka
uz to mam podchytene, architekti maju bud "ucast" v raskujem komore alebo castejsia verzia je ze to daju orazit rakusakovi ked je to hotove... dakujem vsetkym za prispevky
Odpovedať
Profilova fotka
@jurupo Niekto si chce mozno vybrat konkretneho architekta, s ktorym chce spolupracovat, tak to zada jemu. Tak preto.
Odpovedať
Sme architekti z Bratislavy z individuálnym prístupom a zákazkami po celom slovensku s veľmi príjemnými cenami a precízniými výsledkami. Ako architekti sme spolupracovali pri dizajnových a projekčných prácach pre Tv markíza - Pláž 33, Druhý dych ...,+občianských a obytných stavbách. Ponúkame príjemnú cenu a výborný výsledok + individuálny prístup--- v klude nás kontaktujte Ing.arch.,Ing. Peter Šimko 0911 900 211 - Viest architekti s.r.o.
Odpovedať
Sme architekti z Bratislavy z individuálnym prístupom a zákazkami po celom slovensku s veľmi príjemnými cenami a precízniými výsledkami. Ako architekti sme spolupracovali pri dizajnových a projekčných prácach pre Tv markíza - Pláž 33, Druhý dych ...,+občianských a obytných stavbách. Ponúkame príjemnú cenu a výborný výsledok + individuálny prístup--- v klude nás kontaktujte Ing.arch.,Ing. Peter Šimko 0911 900 211
Odpovedať
@mom3 sak nech si vybera
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
Hladam stavebnu firmu na stavbu domu (tehlovy) v Rakusku-Spannberg, viete mi poradit?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?