Firma Valostav - recenzie

p.Babič, z komjatnej, žilinsky kraj.
Odpovedať
@skorecova pozdravujem čo som počul tak nič moc používa poľský materiál je to nováčik na trhu a pochádza z Komjatnej okr.Ružomberok
Odpovedať
@skorecova volá sa Valentín Babic Komjatná 222 živnostník
Odpovedať
ved to, ja chcem pred nim varovať.
Odpovedať
@skorecova pozdravujem [] a čože také porobil dajte nám vedieť ]-(
Odpovedať
zhana najlacnejsie materialy, aj zavadove, druhu triedu...pochybujem ze to oznami investorovi co na jeho stavbe pouziva, aky šunt.
Odpovedať
ak je kriterium len to ze ma tovar z polska tak to je malo -na slovensku je aj v ostatnych obchodoch a stavebninach 90 percent polskeho materialu a zvysok s ciny - len ludia to nevedia. a nie vsetko je zle. a vela veci na stavbu je tam mozno lepsich ako tu. ja osobne som nakupil vela materialu v polsku a nestazujem si..
Odpovedať
@malyraj je rozdiel materiál a materiál, ten dobrý materiál aj v polsku stojí tak ako u nás, poviem príklad len na sklenej vate alebo na polystyréne každý izolačny materiál má tepelný odpor a svoju lamdu, na dosiahnutie dobrého tepelného odporu musí byť dobrá surovina na jeho výrobu a tá surovina niečo stojí takže jednoznačne ten materiál je drahší a čo sa týka činy tak sa lepšie pozri koľko vydrží ten karcinogény materiál a na záver ani klobása polská nie je dobrá 8-)
Odpovedať
@stavbar1 mne polska klobasa chuti./mozno tebe nie/ kupujem tam aj maso a tie reci o tych akoze zlych potravinach co tu citas je loz. ja kupujem maso v normalnej predajni a pochybujem ze si chcu poliaci otravit vlastny narod. uviedol si zaujimavy pripad polystyrenu -tak si skus porovnat podlahovy polystyren z polska a u nas / tzv austria/ a garantujem ti ze ten polsky je na tvrdost daleko lepsi ako ten nas a zistis to napr. velmi jednoducho stlacenim prstov. a rozdiel buede poznatelny, takze je na podlahu lepsi a za lepsiu cenu. ale kazdy mame na vec zjavne iny nazor.
Odpovedať
v PL je obecne stavebný materiál a nie len ten ,lacnejší z jedného prostého dôvodu, vyrába ho totiž pre 10x väčšiu klientelu v porovnaní s rovnako kvalitným u nás, nekvalitné či špičkové sú všade na svete
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?