Firma Starex

Profilova fotka
Prosim vas, nemate niekto skusenost so stavebnou firmou Starex? Premyslame nad kupou domu ktory bude dana firma stavat. Maju toho za sebou pomenej, hladame nejake referencie, skusenosti :-) :-) :-) Vdaka
Odpovedať
Profilova fotka
@monulik_t pytaj referencie od firmy. Seriozna nema problem. Navstiv realny dom,pytaj sa majitelov. Inak radsej ruky prec.
Odpovedať
Profilova fotka
@jankazb realne domy sme nasli, momentalne sa snazime nakontaktovat na majitelov :-))) zatial sme to riesili mimo tej firmy, nejako som automaticky myslela ze firma nie je povinna dat nam udaje o svojich predoslych klientoch. Ale skusime sa urcite spytat :-) Ale teda temu som chcela zalozit hlavne kvoli tomu ci tu nie je niekto kto nad firmou uvazoval a nahodou z nejakych dovodov ich zavrhol. Mame podklady k domu a vsetko vyzera fajn aj co sa materialov tyka...
Odpovedať
Profilova fotka
@monulik_t každá stavba je individuálna, ľudia vo firme sa menia, len veľké firmy majú ISO a aj tak mosty padajú. Clelé je to o konkrétnej stavbe, dozore.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@monulik_t Ahoj, napísala som Ti IP, ale pravdepodobne nie si na MS pravidelne. Pýtam sa preto aj ostatných, prosím nemáte niekto skúsenosti s touto firmou? Vopred ďakujem za odpoveď.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?