Firma Semargl, Rene Krivosik - referencie

ahojte, poznate niekto tuto firmu, resp. tohto pana? staval s nim niekto dom? chceli by sme ho oslovit s ponukou spoluprace na vystavbu RD, ale neviem najst ziadne referencie.. dakujem.
Odpovedať
Nikto =-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja chcem info............
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Ahojte vážení, viem že odpovedám asi neskoro, ale ja toho pána poznám. René bol môj spolužiak na strednej škole, s ktorým som denne prichádzal do styku celé 4 roky. Dom som s ním nestaval, ale môj názor je, že ide o seriózneho a inteligentne vybaveného človeka, ktorý už v školských časoch vyčnieval nad ostatnými. Toľko v krátkosti. Jozef L.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
@sixsense mily Jozef, dakujem pekne za odpoved. no vzhladom k tomu, ze si sa registroval 23. nov. 2014, prispevok si pridal 23. nov. 2014, neviem nakolko je tvoja odpoved seriozna a pravdiva. a ako vidim, odvtedy si "neaktivny", takze sa mi zda, ze si sa regisroval kvoli tejto jedinej odpovedi ;-) to musi byt byvaly spoluziak fakt dobry ;-)
Odpovedať
Mila Emma, na tuto stranku som sa dostal nie vlastnym hladanim. Rene mi poslal na gmail link, aby som sa zaregistroval na siet kde su podnikatelia (linkedin...). Vsimol som si, ze pri nom figuruje nazov firmy Semargl, tak som sa sem dostal vyhladavacom. Nasledne som zistil, ze to je jeho firma a ked som zlahka prebehol zo zvedavosti forum, tak som narazil na tuto temu. A kedze som zbadal otazku, kto "pozna toho pana", tak som sa regol a napisal, pretoze ho poznam :-) A ano, zaregistroval som sa len kvoli tej odpovedi. Nevyhladavam inak stranky ktore sa venuju tejto cinnosti, preto som sem uz viac nenapisal. A vo svojej odpovedi som nikoho nenutil, aby sa hned do niecoho bezhlavo vrhol. Napisal som o tej osobe len pravdu. Ak by som tvrdil opak ako som napisal, bola by to loz a ohovaranie. Neviem ako su jeho zakaznici s nim spokojni, ale o tom nebola moja odpoved. A ten spoluziak z celej triedy patril medzi najserioznejsich, preto som ochotny obetovat chvilu casu prenho. Ak si ale nahodou myslis, ze nepisem pravdu alebo ze som fiktivina osoba, mozem kludne dobehnut do Ziliny z Dubnice za nim (nevidel som ho od roku 1996) a prid kludne aj Ty. Budem len rad. Si pekna kocka a ja zeny rad. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sixsense neurazaj sa, keby si sem chodil castejsie, by si vedel, ze je tu milion ludi, ktori sa zaregistruju, pridaju v ten den jediny pozitivny prispevok, samozrejme na seba, resp. na svoju firmu a tito ludia nepatria medzi najdoveryhodnejsie. toto je bezna prax /nielen/ na tejto stranke. a pozor na jednu vec, 20 rokov je dlha doba a ludia sa menia ;-)
Odpovedať
Neviem z coho si vydedukovala, ze som sa urazil, ale jedno viem iste, neurazil som sa. Nemam na to ziaden dovod, ved si reagovala slusne. Suhlasim s tym, ze mnoho ludi moze na svoju osobu pisat oslavne choraly a zaregistrovat sa kvoli svojej propagacii. Mam celkom slusnu predstavivost a dokazem si predstavit, kam sa da az zajst. 20 rokov je dlha doba, s tym tiez mozem suhlasit. Lenze ak mam pravdu napisat, tak mne to prijde ako keby to bolo vcera. Hrozne rychlo ten cas leti. Clovek sa moze zmenit a aj sa meni, minimalne zostarne :-). Ale v zakladnych crtoch zostava rovnaky. Moj nazor (zistenie zo zivota) je, ze ak niekto je hajzel od malicka, zostane nim az do smrti a maximalne to akurat koriguje pretvarkou a alibizmom. Ak je niekto dobrak od malicka, zmenit ho radikalne moze len nejaka zasadna udalost v zivote. Ja napr. som bol pekna svina v mladosti a zmenil som sa len v tom, ze dnes sa na svet pozeram inak, ale svinou dokazem byt este vacsou, ak na to vznikne dovod. Holt, som skorpion a dokazem byt extremne pomstychtivy - ak mi niekto ublizi, alebo mi podrazi nohy. Ale podme k jadru veci. Rene K. uz pocas skoly bol povahou intelektual a nemal sklony k falosnosti ci vypocitavosti. vazne patril k tomu lepsiemu, za vsetky styri roky. Boli sme v kontakte den co den, okrem vikendov (mal postel dokonca nadomnou :D) (sedeli sme v rovnakej lavici) OK, napisem rovno, bola to vojenska skola. Od skoly uplynulo vela casu a znovu som s nim prisiel do styku, ked som ho nahodoou objavil na FB. Vtedy som zistil, ze mame spolocny politicky nazor a nazor na vseobecne dianie. Po 1/2 roku som FB opustil. Do Ziliny sa uz chystam dlhsie, ale stale mi do toho nieco pride. Ale ked bude trochu casu, isto tam zbehnem. ( Ako som uz uviedol, nechodim na tuto stranku, odpovedam len preto, ze mi chodia spravy na email o novych prispevkoch do temy Neviem ci si uz vyriesila otazku ohladom stavanie ci domu, ale ak chces, kontaktuj ma sukromnou spravou, nech s tymito kecami tu neotravujem vsetkych.
Odpovedať
@sixsense vlastny opis ? trapne ?
Odpovedať
Profilova fotka
@sixsense tak o tom som hovorila :-D vid. prispevok vitacit @vitacit mam pocit, ze tentokrat nie, ale moj problem to aj tak neriesi. Potrebujem totiz zakaznika firmy semargl, ale hlasia sa mi obchodni partneri a byvali spoluziaci.... to mi nepomoze... @sixsense nestiham teraz na vsetko reagovat, co si napisal, poslem ti IP ked bude trochu casu...
Odpovedať
Profilova fotka
emma 932 My sme mali s nim zacat spolupracovat na dome... ale odstupili sme od zmluvy
Odpovedať
Profilova fotka
@sussanitka konecneeeeeee niekto!!!!! Mozem sa opytat preco ste odstupili od zmluvy? aku zmluvu ste mali podpisovat? (zmluvu o dielo, sprostredkovatelsku, na firmu, na jeho meno). kludne IP, dakujem pekne!
Odpovedať
vitacit, bolo by mozno na mieste, aby si sa zacal liecit z paranoje. Aky vlastny opis? To akoze chces nahovorit, ze ja som Rene Krivosik? Tak takato hlupost sa da velmi lahko rozporovat. O co Ti ako ide? Nutim ta snad k niecomu? Odpovedal som Tebe? Slusne som vyssie odpovedal na polozenu otazku, pretoze tu osobu poznam, nic viac, nic menej. Tak si vyprosim take kydy na moju osobu. Emma, klude sa ozvi. Budem len rad. (zakaznik firmy Semargl nie som, to uz vies)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Dobrý večer sixsense je môj spolužiak zo strednej školy a je pravda čo píše. Pokiaľ ide o pani sussanitka, tak s nimi som mal sprostredkovateľskú zmluvu. Od zmluvy v podstate sme do dnes oficiálne neodstúpili, ale v najbližšej dobe napíšem oficiálne odstúpenie. Nakoniec sme sa nezhodli na forme vyčíslenia ceny stavby a vo forme energiteckej náročnosti stavby. Klient požadoval položkový rozpočet a ja som nemal kapacitu na to vytvoriť podrobný položkový rozpočet. TAktiež nakoniec upustili od paívneho domu a ďalej som sa už nepokúšal tento obchod zachraňovať nakoľko som zavalený prácou na domoch pasívnych, a v tomto smere si chcem budovať meno aj naďalej. A preto si klienti vybrali firmu, ktorá im vyhovela obom ich požiadavkám.
Odpovedať
Profilova fotka
ejha, zacina to byt zaujimave :-D
Odpovedať
Profilova fotka
:-D :-D :-D @emma_932
Odpovedať
@renekrivosik :-) a je to tu....tak kto vlastne odstupil či vstupil ?
Odpovedať
@emma_932 Dobry den, kamaratka stavia pasivny dom s touto firmou a zatial pocuvam len same chvaly. Stavia na dialku zo zahranicia a chodia tam rodicia, ktory to vzdy pofotia a zdokumentuju. Pan reaguje velmi promptne na emaily (vlastne cely projekt a detaily dohodli na dialku z australie). Pan Krivosik bol na obhliadke na pozemku s rodicmi (pritom stavba je skoro az na vychode) a na zaklade toho vytvorili projekt na mieru. Vedel velmi dobre poradit ohladne pouzitia materialov a pod, pokial viem, cakaju na schvalenie nejakych patentov ohladne pasivnych domov. Stavba je myslim uz pred dokoncenim. Kamaratka s rodinou bola na slovensku na obhliadke nedavno a zatial maximalna spokojnost z ich strany. Ak by si mala zaujem posli mi ip , opytam sa jej, ci ti mozem poslat jej email a moze ta poinformovat sama i prip.s fotkami. Za mna len tolko, ze v sucasnosti predavame nas dom (chceme ist do ineho mesta) a mame v plane stavat s touto firmou nakolko sa stavbe vobec nerozumieme, nemame na to cas a firma sa chova velmi seriozne a samostatne, nie je vobec potrebne ich nahanat...
Odpovedať
este doplnim ze tiez nas trosku odradza vyssia cena pasivneho domu oproti nizkoenergetickemu, ale vyhladky do buducnosti na nizke naklady su prijemne...vid clanok p. Krivosika...http://www.blogovisko.sk/co-by-sme-mali-vediet-pred-tym-ako-si-postavime-rodinny-dom.html napr. ak dobre viem v rakusku uz nove domy mozu byt stavane iba ako pasivne a aj u nas uz musi dom splnat nejaky standart a ku kolaudacii je potrebny energeticky certifikat...
Odpovedať
ĎAkujem Pravdepodobne ide dom pod Tatrami. Stavba mala veľa zaujímavostí, nakoľko napríklad pozemok bol na prvý pohľad v poriadku ale ako sa časom ukázalo podložie bolo veľmi neúnosné od asi 500mm od povrchu a doslova sa prepadalo. NAkoniec zvolená metóda výstavby domu so zníženým tlakom na pôdu sa javí všetkým aj susedom ako geniálny ťah. Pokiaľ ide o patenty, tak áno, aj to bude. JE za nami medzinárodná súťaž a prvé miesto. Budem veľmi rád ak sa budú ľudia pýtať a ak budú reagovať naozaj iba tí s ktorými sme v skutočnosti pristúpili aj k realizácii, lebo pred realizáciou je veľká cesta, ktorá je podmienená hlavne sympatiami a nesie sa v duchu dohodnutia podmienok. No a ak sa obe strany na týchto podmienkach nedohodnú, tak nemožno pristúpiť k výstavbe. Preto chápem že určite existujú aj ľudia, ktorí neboli spokojní s priebehom dohadovania podmienok, no je to proste tak. Kryté musia byť obe strany. Chcel by som tiež povedať, že dom pod Tatrami ešte nie je pred dokončením. Už síce mal byť ale čakáme od 23.10.2014 na schválenie hypotéky, ktorú vybavujeme tiež my nakoľko sa týmto otázkam venuje môj kolega p. JAgnešák. Niekedy sa zdá, že je spomalený ale ak si uvedomíme, že vybavuje úver pre ľudí, ktorí trávia väčšinu času v Belgicku a Austrálii, tak sa čudujem, že vôbec ten úver je schválený, lebo iný človek si myslím, že by to ani neskúšal nie to sa snažil dokončiť. Chcem sa trošku pochváliť :-) a to, že sa nám vracajú starí klienti, ktorí neboli s našimi dohodami spokojní a v domnienke, že u Slovenských firiem pochodia lepšie sa na ne obrátili. Keď však zistili ako sa venujeme klientom my a ako sa venujú ostatní profesionáli v brandži tak zavítali opäť v našich "dverách". Teším sa na všetkých klientov, ktorí vedia čo chcú, vedia to jasne popísať a keď to nevedia nechajú si poradiť, a tiež majú trpezlivosť sa venovať vlastnému rodinnému domu, tak ako si to ich niekedy domov na celý život zaslúži. TYpickým príkladom takéhoto klienta je kamarátka pani dada1705. Ďakujem
Odpovedať
@renekrivosik pravdepodobne ? mate rozostavane desiatky ci stovky domov ? ;-)
Odpovedať
Nechapem otazke
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Len stručne. Náhodou som si všimol túto diskusiu. Pán Krivošík mi stavia dom. Zatiaľ som s ním veľmi spokojný. Stretával som sa s ním viac na prípravných prácach v roku 2015 a teraz počas výstavby som v kontakte skôr s pánom Mravcom, ktorý reálne stavia a tiež nakreslil projekt a tiež som s ním veľmi spokojný. Myslím, že som si to ani lepšie nemohol priať ako to, že človek, ktorý nakreslil projekt na výkres, tak to aj stavia. Aj keď projekt v mojom prípade vymyslel pán Krivošík. Čiže žiadny katalógový projekt.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
Mate n8ekto nove skusenosti s touto firmou?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
No my ideme s nimi tiez stavat, boli sme pozriet dva domy, ktore postavili a pacia sa mi, ich majitelia su tiez spokojni, tak dufam, ze vsetko bude ok. Slovaci moc neveria novym veciam, maju predsudky, ale neuvedomuju si, ze dnes su energie na 1.mieste a este len budu a v tomto hodnot firmu na 1. Odhovorili nas od kominu cez strechu kvoli unikom tepla, co povazujem za velke plus. Krb pojde do rohu a vyvod bude cez stenu.
Odpovedať
@mater Dobrý deň. My máme s p. Krivošíkom osobnú skúsenosť, nakoľko nám staval pasívny sebestačný dom v Ladcoch, okres Ilava. Práve prebiehajú dokončovačky. Ak chcete, môžete sa prísť pozrieť. Za mňa, odporúčam.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
@denisic krb no nizkoenergetickeho a nedajboze do pasivneho domu? To Vam idu robit? Odhovorili Vas od komina cez strechu ale nestihli Vas odhovorit od krbu v pasivnom dome, ktorymi sa zaoberaju? Haloooo! Zobudme sa. Krb na tuhe palivo patri do chaty alebo stareho domu. Vysvetli mi niekto naco si zakurim v krbe ked o niekolko minut pootvaram vsetky okna nakolko vsetko to teplo budem musiet z baraku pustit von pokial sa nebudem chciet opekat?
Odpovedať
@mavin a co je na tom? Ja mam tiez krb v nizkoenergetickom dome. Je akumulacny, oblozeny masivnymi hmotami. Tie sa nahrievaju a postupne uvolnuju teplo do priestoru, kludne aj 10 hodin po vyhasnuti v krbe. Este stale je to nezmysel? A tiez mam dom od Semargl
Odpovedať
@mavin Krb nebude na kurenie, ale pre atmosferu (na Vianoce a tak) a v dome bude rekuperacia, takze okna otvarat nebudeme:) Vieme, ze je to drahy spas, ale za tu atmosferu nam to stoji.
Odpovedať
@mavin A oni nas odhovarali:( no my si povedat nedame.
Odpovedať
@denisic nj, až na to, že chlap ešte pasívny dom nepostavil :-D na FB má skupinu svojich uctievacov, mal som už tu česť...pre mňa je ten chlap podvodnik, vlastne mi dlží 1000 eur za prehratu "stávku" :-|
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?