BING STAV - skusenosti

Ahojte, mate prosim niekto skusenost s touto firmou na stavbu domu? Dakujem :-)
Odpovedať
Preboha nie. Túto firmu nikdy. Na dome mi urobili neskutočnú škodu zlou pokládkou dlažieb a obkladov. Oprava je vyčíslená inou firmou na 5000€ - 7000€ za prácu a 10000€ za nový obklady, dlažby, chodník. To sú opraviteľné práce. Neopraviteľnou je absolútne krivá fasáda. Rozdiel na rohoch ( vrch spodok aj 2cm). S radosťou Vám ich prácu aj ukážem. Aj majiteľovi Bing Stavu p. Bugatovi, ktorý utiekol odtiaľto len sa zaprášilo. O tom, že som vyplatil zálohu jeho robotníkom, pretože nemali výplatu a nechceli ďalej robiť (p. Bugata si šiel radšej na dovolenku) ani netreba hovoriť. Ani o tom, že mi na konci vystavil FA za práce, ktoré urobené neboli a za materiál, ktorý som kupoval na stavbu ja, zatiaľ čo on bol na dovolenke. A úprimne po dvoch rokoch ďalších a ďalších Vád na dome zvažujem celkom seriózne žalobu na túto pseudo firmu. A pánovi Bugatovi celkom vážne a z celého srdca prajem, aby sa mu do dvoch rokov rozpadol jeho dom pod rukami. Smrad jeden.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Dobrý deň pán Baláž, Ďakujeme za vašu recenziu a priloženú fotodokumentáciu. Naša spoločnosť si váži každého zákazníka, ktorý sa rozhodol pre naše služby. Po naštudovaní jednotlivých bodov, ktoré uvádzate, by sme v prvom rade odporučili využiť akýkoľvek nami zverejnený komunikáčný kanál - telefonický, mailový alebo osobný. Vzniknuté vady, alebo prípadné nedorobky je samozrejme možné riešiť v reklamačnom konaní, ktoré ste si do dnešného dňa neuplatnili. Vo vašom prípade v rámci záruky v danej lehote, aj keď z vašej strany, do dnešného dňa, neevidujeme akúkoľvek úhradu sumy z vystavenej faktúry za dané práce. Uznávame, že v období realizácie vášho projektu sme mali problémy s remeselníkmi, ktorý u vás vykonávali prácu a boli sme následne nútení ukončiť s nimi našu spoluprácu. V súčasnosti naša spoločnosť disponuje kvalifikovaným a zaškoleným personálom na rôznych pozíciách, vďaka čomu úspešne rozširujeme svoje portfólio prác k spokojnosti zákazníkov. Veríme, že vaše sklamanie je možné vykomunikovať aj osobne, nie len prostredníctvom recenzie a prístúpiť k odstráneniu vami uvedenej vzniknutej škody. Bolo by rovnako férové z vašej strany upraviť niektoré z nepravdivých tvrdení, či už o vyplácaní zamestnancov alebo konaní našej firmy, ktoré môžu byť považované za poškodzovanie dobrého mena našej spoločnosti. V mene spoločnosti Bing Stav s.r.o. Jaroslav Bugata Konateľ
Odpovedať
@bingstavsro 22mesiacov po ?
Odpovedať
@janka11b vyzerá to, že v predvianočnom čase sa tu zrazu konatelia stavebných firiem rozhodli očisťovať svoje mená... O čom to svedci?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?