Ako vyriesit schodisko kvoli detom...?

Ahojte. Poprosila by som Vas nejake vhodne riesenie na vyriesenie tohto krkolomneho schodiska kvoli detom, nejaky projektant, dizajner....? Schodisko je z chromu a zo skla. Zabradlie zacina od 4.schodu dole. Coz by nebol az taky problem...Problem je skor schodisko po pravej strane, asi 6 schodov je uchytenych iba o nosnu konstrukciu a v rohu tym padom vznikol velky otvor, ktory Nijak nie je chraneny. Poprosim nejake navrhy, foto, prip.nejaky zamer....len nie prosim z plexiskla, aby to ladilo s interierom a neposobilo "lacne".
Odpovedať
@charlie1980 ked uz mas dieta tak tu pozesku vec na belenie zien mozes docasne spravit bezpecnejsiu ze das zabradlie aj z vnutra nie, vsak to moc nezhnusi aj tak to vyzera nic moc ako daka vstupna hala vo firme :-p
Odpovedať
@sysell Ja som sa nepytala na nazor, ako to vyzera. Ja som sa pytala na riesenie. Oi, pises tak nezrozumitelne s preklepmi, ze jeden u teba potrebuje slovnik cudzich slov.
Odpovedať
@charlie1980 jedna chyba v texte hmm tak citaj pozorne. Napisal som ze daj rovnake zabradlie zvnutra, da sa priskrtukovat, ked ho nebude treba mozes dat prec
Odpovedať
@sysell Ok, dakujem. Pre inspiraciu som mrkla do albumu, musim uznat, ze Projekt schodiska bol istotne narocny ;-)
Odpovedať
@charlie1980 Aj tak sa ti decko skotúľa dolu schodmi a bude to nepríjemné. Treba vymyslieť bráničku hore aj dolu.
Odpovedať
@viktor811 tie deti asi maju hore aj svoje izby takze branicka neviem..... @charlie1980 toto treba riesit z projektantom schodiska, piradne zhotovitelom, tu ti nikto nic rozumne neporadi 99% ludi co tu su take schody videli len na obrazku, a nikto z nich ani netusi ako by sa dane riesenie dalo realozovat.
Odpovedať
@elmas Uz sa chcela pustit touto cestou, ze pohladam Projekt schodiska. Presne tak, hore je detska, satnik, takze casto sa chodi hore-dolu a ked si predstavim ako sa mi 2 deti rozutekaju, tak sa desim.
Odpovedať
@charlie1980 My sme mali napr. takú bráničku (zásuvnú), že sa dala podliezť a už decko keď je na štyroch tak sa po tých schodoch zošmyklo, ale nespadlo. Najhoršie je keď sa hrajú a decko cúva a zrazu je tam schodisko , letí dolu (a to sa nám stalo). Bránička tomu zabráni a snáď to stojí za to, aby sa tam išlo aj častejšie, ale máš istotu, že k tomu pádu nedôjde.
Odpovedať
Profilova fotka
@charlie1980 možno nebol projekt náročný myslím sysell co ma schody,ale aspoň bezpecny😂😂 tiež mám také schody ,lebo mam dve malé deti...neviem aké veľké máš deti tak ti neviem ani poradiť,ale asi ozaj treba to riešiť s niekym kto sa vyzna,keď chceš aby tak pekne vyzerali,ale len aby sa zvýšila bezpecnost
Odpovedať
@silviavivien Dakujem za vycerpavajucu odpoved.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?