Vonkajšie wc v garáži

Ahojte! Uvazujeme o vytvoreni wc v garazi (co sa tyka velkosti, vojde sa). Ja si myslim, ze je fajn mat nejake vonkajsie wc, kde moze clovek ist aj pocas kosenia travy cely spinavy a podobne. Ale manzelik tvrdi, ze vraj naco, vsak on sa ocisti, kym prejde pol domu na wc. :) A ze co potom v zime, ze to bude treba odstavovat (co fakt bude). Ma to niekto takto spravene? Co si o wc v garazi myslite vy? (garaz nema byt spojena s domom)
Odpovedať
Profilova fotka
@matikati my budeme mať 2-garáž zo staršej budovy spojenej s domom... 1/2 bude garáž a 1/2 bude wc a sprcháč práve kvôli tomu "prasiatkovaniu" na záhrade... chceme to poriešiť na nejaké temperovanie v zime, aby aj auto bolo v pohode a ani voda nezamrzla...
Odpovedať
@cicimotinka fiha, dat sprchac ma nenapadlo, nam bude aj to wc stacit, hadam, porozmyslam. :) ..vdaka..
Odpovedať
Profilova fotka
@matikati môj manžel je profizáhradník... nevieš si predstaviť, aký dokáže prísť domov... :-D :-D :-D takže sme sa rozhodli wc a mini kúpeľňu (naši prerábali, tak mám taký cca 3ročný sprchový) a starú práčku na montérky... kúrenie by sme chceli na temperovanie aj do garáže, takže by nemal byť problém so zamŕzaním... a bude to aj praktické, keď budú decká v lete stanovať na záhrade, že budú mať komplet hygienu po ruke...
Odpovedať
@cicimotinka jaaaaj, tak uz tomu rozumiem. :D:D
Odpovedať
Profilova fotka
takto to vyriešil môj otec na dome,spravil wc v šope a s odstupom času viem povedať,že to bol dobrý nápad :-D
Odpovedať
My mame wecko vo vstupe. Inak pri koseni travy nema od coho byt spinavy ved to je cista robota a ked uz je zahrada hotova tiez len strihas. Ine je profi zahradnik, murar a podobne ked pridu z prace. Alebo ak mate pol na pestovanie zemiakov.
Odpovedať
Profilova fotka
Venkovni wc urcite ano, kdybych stavela znova, tak si ho rozhodne dam ;-)
Odpovedať
My máme zadní vchod na zahradu přes dílničku a vedle je WC. Je to výborné, když jsme např. u bazénu, grilujeme, děláme něco na zahradě. Původně tam měla být jen toaleta a umývátko, ale nakonec je tam i sprchový kout. Zde mužeme vykoupat a umýt našeho pejska a nemusíme to dělat v hlavní koupelně. Do bytu už mi jde čistý. Pokud je místo, myslím, že je to dobrý nápad.
Odpovedať
@atlaska budeme mat cast zahrady, ktoru bude zrejme mozno kosit len vyzinackou, a pri tom sa manzel dost zaspini..co ho poznam, zaspini sa aj pri normalnom koseni.. :-D :-D ..wc vo vstupe som nechcela.. ..dakujem vsetkym za nazor, manzelik schvalil wc nakoniec, takze bude.. :):):):)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?