Rozmery brány a jej dispozícia

Mám problém s bránou, vlastne sú dve.... Jedná sa, že rám je pevne osadený do steny. Rozmery sú dané 2,5m x 2m. Chcem jednoduchú sekčnú bránu, ale akosi neviem pochopiť rozmery u predajcov, či predajca stanovuje rozmery aj s rámom alebo bez... Ďalšia vec, keby som chcel dať realizovať bránu firme, nie sú požadované rozmery na ostenie a teda 9 cm. Prikladám foto a zároveň Vás žiadam o rady.
Odpovedať
@viktor48837 brana sa zameriava na mieste spravi sa na mieru. Tam na kraji moze byt problem je tam malo miesta na kolajnice, da sa to riesit naot profilmi ktore ponukaju k branam len to trochu znmensi otvor
Odpovedať
@syssell našiel som výklopnú bránu Hormann v OBI... Na takýto podobný systém ako je teraz, Taktiež som rozmýšľal, ten stredný múrik zbúrať a dať na celú šírku bránu, samozrejme by cena bola inakšia a možno len o nejakú 100ku vyššia, keďže v opačnom prípade potrebujem 2 brány. Jeden pán mi povedal, že zárubne sú typizované. Momentálne je problém v tom, že keď sme garáž stierkovali, závažia sme museli odtiahnuť od steny (závažie bolo "nalepené" na stene a bilo sa o ňu), už vtedy bol problém parkovať s autom dnu a nie to teraz, vraj sa to dá prispôsobiť pružinami, ale ja do tohto starého komunistického systému vrážať nejdem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?