Potrebujem na garáž projekt?

Viem ze na pristavbu garaze potrebujem stavebne povolenie, ale potrebujem aj projekt od projektanta ? Jedna sa o pristavbu garaze k domu. Dakujem Vam :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ak je prístavba menej ako 25m2 nepotrebuješ povolenie, iba ohlásenie s jednoduchým nákresom a rozpisom. Ak je metrov viac, potrebuješ stavebné povolenie samozrejme aj s projektom.
Odpovedať
Profilova fotka
Ak to je prístavba k rodinnému domu, budeš potrebovať na 100% projekt. Stavba nesmie byť priamo spojená z domom. Ak by bola samostatne stojaca, tak v pohode stačí ohlásenie drobnej stavby. Budeš potrebovať projekt.
Odpovedať
tak to mam smolu, bude to mat cca. 39m2 a bude prilepena o stenu domu. Neporadite mi nejakeho lacneho projektanta ? Dakujem Vam
Odpovedať
zdravím,ak budete niekedy rozmýšľať o podlahe do garáže,dajte mi vedieť.tel 0915 834 565.najlepšia je priemyselná podlaha než dlažba alebo náter.cena je 10eur/m2.v cene je betonáž a hladenie.
Odpovedať
priemyselna podlaha ide na beton, alebo az na poter ? Dakujem
Odpovedať
plus zhanam v Kosiciach za prijatelnu cenu geodeticke zameranie pozemku.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
aku vysku by ste mi poradili na vjazd do graze ? Myslim tym otvoru pre grazovu branu. Dakujem Vam
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Vedeli by ste mi poradit...ak bude na dome nalepený pristrešok pod auto s malou miestnostou (konštrukcia z dreva) potrebujeme nejaký projekt alebo ohlasenie? Velmi pekne dakujem..prikladam foto pre predstavu...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?