Poraďte predajcu garážových brán Lomax v okolí Banskej Bystrice

Neviete mi prosim poradit firmu ktora predava a montuje garazove dvere znacky LOMAX v okoli Banskej Bystrici? Uvazujeme o tejto brane a kedze zaciname stavat radi by sme si ujasnili stavebne otvory aby neskor neboli zbytocne problemy. Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.lomax-brany.sk/sk/kontakty...
Odpovedať
@petrusia Dakujem, myslel som ci neexistuje aj nejaky dalsi dodavatel okrem tychto zverejnenych.
Odpovedať
Profilova fotka
A smiem sa spýtať prečo ste sa rozhodli pre túto bránu? My sme akurát v štádiu vyberania a už ma z toho bolí hlava. Neviem čo máme vybrať. Každý nám odporúča niečo iné. Zatiaľ sme na 90 % rozhodnutí aj my pre LOMAX ale ešte ide manžel pozrieť ELBU do Kremnice.
Odpovedať
Zatial som sa rozhodoval medzi Lomax a Hormann, ktore su vraj najlepsie. Lomax u mna vedie kvoli farebnemu prevedeniu orech, ktore ponuka aj vyrobca plastovych okien profilu Salamander. Cize medzi tymito dvoma znackami preto vyhrava zatial Lomax. Kvalitou je Lomax vraj rovnako na tom ako Hormann ale su lacnejsie. Tiez este prezeram net a zhanam info od znamych ake brany by este odporucili. Hlava ma boli tiez a nie len z bran. Dnes je taky vyber ze clvoek ma problem vybrat a aj tak zrejme tazko urcit. Budem rad ak napisete cio ste zistili ohladom tych bran z Kremnice.
Odpovedať
Skuste pozriet este aj tu: http://www.olymps-door.sk
Odpovedať
Profilova fotka
Bránu Lomax mi montovala firma Rolvis zo Žiaru nad Hronom, môžem odporučiť.
Odpovedať
Profilova fotka
hlavne by som doporucil vybrat dodavatela, u ktoreho to nekonci len prvotnym predajom. Mal by byt zaroven autorizovany predajca konkretnej znacky. Kvalitna brana samozrejme vyzaduje kvalitny servis, jeho uroven vsak zistite az ked ho budete potrebovat.
Odpovedať
Profilova fotka
dalsia dolezita cast je ci vyrobca tu branu skutocne celu vyraba, alebo ju kompletuje od inych dodavatelov, na to nadväzuje samozrejme dostupnost nahradnych dielov v buducnosti. Velmi podstatne je tiez, aky motor je pouzity vo funkcnom celku, aky je jeho povod atd. Hormann aj Lomax maju tzv. rozsirene zaruky, nie ale kazdy predajca ich bezne zabezpecuje. Obaja su samozrejme vyrobcovia aj samotnych sekcii a kovani. V pripade HORMANN-u aj pohonov.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?